Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ÇEŞME ALAÇATI'DA KORKUÇ CİNAYET
ÇEŞME ALAÇATI'DA KORKUÇ CİNAYET
İzmir Çeşme Alaçatı'da bölgenin popüler eğlence mekanı Lum Beach House personeli olduğu iddia edilen Oğuzhan G. adlı kişinin bıçakla işlediği korkunç cinayet korku ve infiale sebep oldu.
22 Ağustos 2021, 23:02

İzmir Çeşme Alaçatı'da bölgenin popüler eğlence mekanı Lum Beach House personelinin bıçakla korkunç bir cinayet işlemesi korku ve infiale sebep oldu.

33 yaşındaki Alpay Kalyon, eğlence kompleksinde çalıştığı iddia edilen  O.G tarafından bıçaklanarak katledildi. 

Çeşme Alaçatı'daki Lum Beach House adlı eğlence mekanı önünde çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine gece kulübüne müşteri olarak gelen Alpay Kanyon, vale veya restorant personeli  olduğu ileri sürülen onun üzerinde sabıkası olduğu iddia edilen O.G. tarafından bıçaklanarak hayatını kaybetti.Kavga ve bıçaklanma anları bir vatandaşın cep telefonu kamerasınca saniye saniye kaydedildi.

Cinayetin işleniş biçimi tatil merkezi Çeşme'de korku ve infial yarattı.

Alaçatı'da gece kulübüne müşteri olarak gelen Alpay Kalyon ile mekanın önündeki korumalarla başlayan henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma nedeniyle kavga çıktı. Vale veya farklı bölümde çalışan O.G  onlarca kişinin önünde Alpay Kalyon'u hunharca şekilde bıçaklayarak öldürdü.Tüm bu anlar kameralara yansıdı.
 
image
 
Hastanede hayatını kaybetti
 
Kaçan katil zanlısı O.G ve kavgaya karışan personel çevredekilerin ihbar üzerine polis güçleri tarafından yakalanılmaya çalışıyor.
 
Bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
 
Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan Kalyon, Çeşme Alper Çizgenakat Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kalyon, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Savcının incelemesinin ardından Alpay Kalyon’un cesedi İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
 
Kaçan şüpheli ya da şüphelileri yakalamak için geniş çaplı araştırma başlatıldığı öğrenildi.
 
Cinayet zanlısının onlarca sabıkası olduğu iddia edilirken, personel hakkında gerekli güvenlik soruşturması yapılıp yapılmadığı açıklaması Lum Beach House tarafından henüz yapılmadığı gibi mekan rezarvasyon almaya devam ediyor.
 
Şeffaf Gazete.com 

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR