Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
2 CİNAYETİN ARDINDAN KUNDAKLANDI
2 CİNAYETİN ARDINDAN KUNDAKLANDI
Samsun'da önceki gün yangın çıkan, temmuz ayında 2 kişinin öldürüldüğü eğlence mekanının kundaklandığı ortaya çıktı. İş yerini ateşe verdiği iddia edilen 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.
3 Eylül 2021, 11:39
 
 
Samsun'da önceki gün yangın çıkan, temmuz ayında 2 kişinin öldürüldüğü eğlence mekanının kundaklandığı ortaya çıktı.
 
27 Temmuz'da aynı iş yerinde koruma olarak çalışan Yaşar M, husumetli olduğu öğrenilen Kaan Aydenk ve Serdar Karakurt'u tabancayla öldürmüştü. Bu iş yerinin isim değişikliğine gidilerek yarın açılışının yapılmasının planlandığı öğrenildi.
 
image
 
İş yerini ateşe verdiği iddia edilen 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.
 
Samsun'un Atakum ilçesi Güzelyalı Mahallesi'nde 27 Temmuz günü, Kaan Aydenk (22) ve Serdar Karakurt (28), husumetli oldukları öne sürülen Yaşar Mertoğlu'nun (29) çalıştığı eğlence mekanına geldi.
 
Kapıdaki görevliyi darbeden Aydenk ve Karakurt, içeri girip mekanı koruması Mertoğlu'na saldırdı. Mertoğlu tabanca ile karşılık verdi, Aydenk ve Karakurt kurşunların hedefi oldu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Ambulansla Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Aydenk ve Karakurt, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Gözaltına alınan Yaşar Mertoğlu, mahkemece tutuklandı.
 
image
 
EĞLENCE MERKEZİ AÇILIŞ ÖNCESİ YANDI
 
Olayın ardından kapatılan bugün yeniden açılışı yapılacağı duyurulan eğlence merkezinde önceki gece saatlerinde yangın çıktı. İhbar üzerine adrese itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiyenin müdahalesi ile söndürülen yangında eğlence mekanı kullanılmaz hale geldi.
 
image
 
2 ŞÜPHELİ ADLİYEDE
 
Soruşturma başlatan ekipler, mekanın kundakladığını belirledi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, olayı gerçekleştiren Samet İ.Ş. ile Ömer B.D.'yi Amasya'nın Merzifon ilçesinde yakalayarak gözaltına aldı. 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR