Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
DEV MARKETİN '' UTANÇ '' UYGULAMASI
DEV MARKETİN '' UTANÇ '' UYGULAMASI
Ankara Sincan'da bulunan bölgenin en büyük marketlerinden biri olan Gimsa Market bu kadar da olmaz denilen bir rezalete imza attı.
30 Temmuz 2022, 11:10
 
 
Ankara'da Sincan'da bulunan Gimsa Market servis aracı 95 TL'lik alışveriş yapan müşterisi 73 yaşındaki Faris M. yi, alışveriş tutarı 100 TL şartını sağlamadığı gerekçesiyle market servisinden indirdi.
 
İndirildikten sonra sinirlenip uğradığı aşağılayıcı tavra karşı kendini servis aracının altına atan Faris M. çevredekiler ve diğer müşteriler tarafından aracın altından çıkarılırken, o anlar ise cep telefonu kamerası ile kaydedildi.
 
              image
 
Ankara Sincan'da bulunan bölgenin en büyük marketlerinden biri olan Gimsa Market bu kadar da olmaz denilen bir rezalete imza attı.Daimi geldiği marketten 95 TL tutarında alışveriş yaptıktan sonra evine gideceği bölgeye giden  Gimsa Market servis aracına biner araca binenlerin fişlerini kontrol eden şöför 100 lira altındaki alışveriş yapanları servise alamayacağını bu konuda yönetimin kesin emri olduğunu buna uymassa işinden olacağını belirterek Faris M. yi araçtan indirir.
 
image
 
Sadece marketin servis hizmetinden yararlanmak istedi.
 
Servis aracına binen Faris M. 73 yaşında olduğunu ifade etmesine rağmen market servisi geri adım atmaz ve Faris M. ile market görevlileri  tartışmaya başladı.
 
Araçtan zorla indirilen Faris M. gerginlik sırasında kendini servis aracının altına attı. Faris M. çevredekiler ve marketin diğer sevis şöförleri ve görevlilerince karga tulumba ayaklarından sürüklenererk aracın altından çekerek çıkarıldı.
 
Servis aracı daha sonra 73 yaşındaki Faris M.yi araca almadan devam etti.Çevreden görenlerin kamerayla çektiği görüntü insanlık ölmüş dedirtti.
 
Olaya şahit olan bir Sincanlı ,''hiçbir vatandaş bu zulmü haketmez belki adamın yol parası yoktu alışveriş yapmasa dahi bu insanlık adına bu yapılacak iş değil '' dedi...
 
Ben bir daha bu markete adım atmam 
 
Adını vermeyen olayıın sahiti vatandaş GİMSA MARKET artık para kazanmanın yolunun zulümden geçtiğini bize gösterdi dedi.
 
Şeffaf Gazete

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR