Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ANKARA'DAKİ 5 AFGANI AFGANLAR ÖLDÜRMÜŞ
ANKARA'DAKİ 5 AFGANI AFGANLAR ÖLDÜRMÜŞ
Sınırlarımızın hangar gibi açık olup ülkemizde nasıl tehlikeler barındırdığı İstanbul Beyoğlu ve Ankara Altındağ'da gerçekleşen dehşet olay ile net görünür oldu.Ankara'da bir evde bıçaklarla öldürülen Afganların katilleri tekrar Afganistan'a kaçmışlar.
16 Kasım 2022, 21:40
 
Ankara’nın Altındağ işçesinde öldürülen 5 Afganlının katil zanlısı M.O.Y.’nin 9 kasım tarihinde da yurt dışına kaçtığı tespit edildi.
 
Pakistan üzerinden Afganistan’ a gittiği belirlenen zanlı hakkında kırmızı bülten çıkarıldı. Ankara’da 5 Afganı öldüren katil de Afgan çıktı!
 
Bıçaklanarak öldürüldüler
Ankara Altındağ’daki Örnek Mahallesi’nde, cuma günü, Afganistan uyruklu 5 kişinin cesetleri bulundu. Asadullah Rahimy’nin iple bağlandıktan sonra boğularak, Sarfarz Sayaz, Habibollah Jora Khan, Abdul Halım Roozi Qul ve Abdurrahman Azizi’nin ise bıçaklanarak öldürüldüğü tespit edildi. Göç İdaresi’nde kayıtları olan 5 kişinin, farklı işlerde çalıştığı belirlendi
image
 
1 ŞÜPHELİ HAKKINDA YAKALAMA KARARI
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nca başlatılan soruşturma kapsamında, öldürülen 5 kişiyi tanıyan 2 kişinin ifadesine başvuruldu. İfadeler sonucu aynı evde kalan ve olay sonrası bulunamayan Afgan uyruklu şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarıldı.
 
KATİL ZANLISI AFGANİSTAN’A KAÇTI
5 Afganlının katil zanlısı M.O.Y.’nin 9 kasımda yurt dışına kaçtığı tespit edildi. Pakistan üzerinden Afganistan’ a gittiği belirlenen zanlı hakkında kırmızı bülten çıkarıldı. Katil zanlısının maktulleri ilaç ile uyuttuktan sonra bıçaklayarak öldürdüğü belirlendi.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR