Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GENÇ KADIN POLİS LOJMANINDA ÖLDÜ
GENÇ KADIN POLİS LOJMANINDA ÖLDÜ
Manisa'da güzellik salonu işleten Yeşim Akbaş (26), İlçe Emniyet Müdürlüğünün üst katında bulunan polis lojmanlarında, komiser yardımcısı D.Y.'nin (32) odasında başından vurulmuş olarak bulundu.
16 Nisan 2023, 19:42
 
Manisa Demirci İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının üst katındaki polis lojmanlarından dün saat 08.00 sıralarında silah sesi duyuldu. Sesin geldiği komiser yardımcısı D.Y.’nin kaldığı odaya giren polis ekipleri, ilçede güzellik salonu işleten Yeşim Akbaş’ı başından vurulmuş halde buldu.
 
Çağırılan sağlık ekibi tarafından Demirci Devlet Hastanesi’ne kaldırılan, buradan da Salihli Devlet Hastanesi’ne sevk edilen Yeşim Akbaş, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.
 
TABANCA KOMİSER YARDIMCISININ
Olayın ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli komiser yardımcısı D.Y., İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince gözaltına alındı. Buradaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen D.Y., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Akbaş’ın vurulduğu tabancanın komiser yardımcısı D.Y.’ye ait olduğu belirlendi.
 
BİR GÜN ÖNCE İFTARDA FOTOĞRAF
Aslen Kütahyalı olan Yeşim Akbaş ile D.Y.nin, bir gün önce birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün iftar yemeğine katılıp, fotoğraf çektirdikleri ortaya çıktı.
 
ÖLÜM NEDENİ AYRINTILI OTOPSİDE BELİRLENECEK
Yeşim Akbaş’ın İzmir Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsisi tamamlandı. Otopsi raporunda Yeşim Akbaş’ın ölüm şeklinin ateşli silah yaralanmasına bağlı gerçekleştiği, cesetten alınan örneklerin laboratuvar tetkiki bitiminde ayrıntılı otopsi raporunun düzenleneceği belirtildi.
 
KÜTAHYA’DA TOPRAĞA VERİLECEK
Akbaş’ın cenazesi otopsinin ardından babası Mustafa Akbaş’a teslim edildi. Akbaş’ın cenazesinin yarın öğlende memleketi Kütahya’nın Simav ilçesindeki Halilpaşa Camii’nde kılınacak namazın ardından Yenimahalle Mezarlığı’nda toprağa verileceği bildirildi.
 
“EVLENMEK İSTEDİKLERİNİ SÖYLEDİLER”
Acılı baba Mustafa Akbaş, “Komiser yardımcısını tanımıyoruz. Kızımın Demirci’de güzellik merkezi var. Tanışmışlar. Bu olaydan 5 gün önce bize geldi. Kızımla evlenmek istediklerini söyledi. Hatta kollarına dövmelerini yaptırmışlar. Biz de anne ve baba olarak ‘anlaşabiliyorsanız, biz hayli hayli kabul ederiz’ dedik. Mutlu gelip, konuştular. Komiser yardımcısı bizimle de tanıştı. Sonrasında Demirci’ye döndüler. 5 gün sonra bu olay oldu” dedi.
“NEYSE CEZASI ÇEKMESİNİ İSTİYORUM”
Kızının cinayete kurban gittiğini belirten Mustafa Akbaş, “Bu şüphelinin ilk vukuatı değilmiş. Manisa’dan Demirci ilçesine sürgün olarak gelmiş. En son benim kızımın başına patladı. Neyse cezası çekmesini istiyorum. Serbest bırakılması çok kötü, adaletsizlik” dedi.
 
“Kızım Yeşim, hayata bağlı, mutlu biriydi” diyen Akbaş, “Bildiğimiz hiçbir sıkıntısı yoktu. Biri Simav, diğeri de Demircide olmak üzere iki güzellik salonu, çalışanları vardı. Maddi yönden de hiçbir sıkıntısı yoktu ifadelerini kullandı.
 
Bu arada, soruşturmanın Jandarma tarafından yürütüleceği bildirildi. 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR