Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İŞÇİ OTOBÜSÜ DEVRİLDİ CAN PAZARI YAŞANDI
İŞÇİ OTOBÜSÜ DEVRİLDİ CAN PAZARI YAŞANDI
Eskişehir'in İnönü ilçesinde işçileri taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 31 kişi yaralandı. Otobüs şöförü Zafer Bozdemir, tedavisinin ardından gözaltına alındı. Kazada hayatını kaybeden Özgün Sevim Kök (31), Yıldız Kollar (40) ve Erhan Akbardak'ın (49) cenazeleri ise savcılık incelemesi sonrası hastane morguna kaldırıldı.
19 Nisan 2023, 16:43
 
Eskişehir'in İnönü ilçesinde işçileri taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 31 kişi yaralandı.
 
Zafer Bozdemir idaresindeki 26 S 7433 plakalı servis aracı, İnönü-Bozüyük kara yolunun 7. kilometresinde tarlaya devrildi.İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi.
 
3 İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ
Ekipler, işçilerden Özgün Sevim Kök, Yıldız Kollar ve Erhan Akbardak'ın yaşamını yitirdiğini belirledi.Yaralanan 31 kişi ise Eskişehir ve Bozüyük'teki hastanelere kaldırıldı.
 
Otobüstekilerin, İnönü'deki bir fabrikanın işçileri olduğu ve mesailerine gitmek üzere bu araca bindiği öğrenildi.
Otobüs şöförü Zafer Bozdemir, tedavisinin ardından gözaltına alındı. Kazada hayatını kaybeden Özgün Sevim Kök (31), Yıldız Kollar (40) ve Erhan Akbardak'ın (49) cenazeleri ise savcılık incelemesi sonrası hastane morguna kaldırıldı. Yol kenarındaki tarlaya uçup, yan yatan otobüs de vinçle olay yerinden kaldırıldı.
 
FABRİKADA ÜRETİME ARA VERİLDİ
İnönü ilçesindeki bir kamyon fabrikasının işçileri olan diğer yaralıların ise kentteki hastanelerde tedavisi sürüyor. İşçilerden Mustafa Yılmaz, Ersin Gölpınar, Orkun Kervan ile Hüseyin Muhammet Yıldız'ın yoğun bakım ünitesine alındığı, hayati tehlikeleri bulunduğu belirtildi. Öte yandan kaza nedeniyle fabrikada, üretime bugünlük ara verildi. İşçiler, mesai arkadaşlarına destek vermek için hastaneye koştu.
 
'ÇOK ÜZGÜNÜZ'
Türk Metal Sen Sendikası Eskişehir Şubesi Başkanı Orhan Demir, "Vallahi çok üzgünüz. Sabah arkadaşlarımız işe giderken kaza meydana geldi. Sabah haber aldık, hemen olay yerine gittik. 3 canımızı orada bıraktık. Çok üzgünüm, söyleyecek hiçbir şey yok. Keşke olmasaydı; arkadaşlarımızı geri getiremeyeceğiz. Ama yaralı arkadaşlarımızı ziyaret ettik. Onların durumları iyi. İnşallah onların hayata dönmesi için elimizden gelen her türlü çabayı göstereceğiz" dedi.
 
'TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ'
Kazanın nasıl meydana geldiğine ilişkin bilgi almaya çalıştıklarını anlatan Demir, "Hız ile ilgili bir probleminin olmadığını duyduk. Servis şoförünün durumu ile ilgili de zannedersem gözaltına alındı. Soruşturması yapılıyor. Bir sıkıntı, bir kusur varsa; bunun takipçisi olacağız. Sabah fabrika direktörümüz, fabrikadaki üretimi durdurdu. Tatil etti. Bütün arkadaşlarımız evlerine gönderdi. Çünkü hepimizin psikolojisi bozuldu. Hepimizin canı yandı. Birlikte çalıştığımız arkadaşlarımız. Dolayısıyla da üretimi de durdurmuş olduk. Arkadaşlarımız hastanelerde yaralılara destek veriyor" diye konuştu. Soruşturma sürüyor. 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR