Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GENÇ KADINI ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ
GENÇ KADINI ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ
İstanbul'da akıllara durgunluk veren bir olay meydana geldi. 2 kişiyi öldürdüğü iddiasıyla aranan Aydın Altay, özel harekat polisinin de katıldığı operasyon sırasında intihar etti.
25 Nisan 2023, 20:05
 
İstanbul Gaziosmanpaşa’da ocak ayında Tuncay Kurban’ı öldürmekten aranan şüpheli Aydın Altay Göktürk’te saklandığı evde 22 yaşındaki Buket Yorgancı’yı da geçtiğimiz gün öldürdü.  29 yaşındaki Aydın Altay, Gaziosmanpaşa’da kendisini sıkıştıran polislere teslim olmamak için intihar etti.
 
Olay önceki gün Eyüpsultan Göktürk’de  saat 14.30 sıralarında meydana geldi. Polise gelen bir ihbar üzerine Cinayet Büro Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Başından yaralanan, 22 yaşındaki Buket Yorgancı adlı genç kız kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
     image
 
KAMERA GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI
Buket Yorgancı’nın silahla başına ateş edilmek üzere öldürüldüğü ortaya çıkmasının ardından Cinayet Ekipleri olay yerinde inceleme yaptı. Güvenlik kamera görüntüleri inceleyen polis, olay öncesi ve sonrasının tüm detaylarına ulaştı. Görüntülerde Buket Yorgancı, bir kişiyle rezidansa geliyor ve bir süre sonra gelen şüpheli koşarak olay yerinden kaçıyor.image
 
BAŞKA OLAYDA ARANAN KATİL ÇIKTI
Yapılan incelemelerde katil zanlısının Aydın A. olduğu belirlendi. Aydın A.’nın kimlik bilgilerini inceleyen polis önemli detaylara ulaştı. Aydın A., 13 Ocak günü Gaziosmanpaşa’da öldürülen Tuncay Kurban cinayetiyle ilgili aranan şüpheli olduğu ortaya çıktı.
 
YAKALANMAMAK İÇİN İNTİHAR ETTİ
Olayın ardından katil zanlının kaldığı işyeri tespit edildi. Belirlenen adrese Cinayet ekipleri, Özel Harekat görevlileriyle birlikte operasyon düzenledi. İçerde teslim olmayan katil zanlısı Aydın A. silahla kafasına ateş ederek intihar etti. Olay yerinden 1 adet ruhsatsız 9mm tabanca ve 1 adet 9 mm kovan elde edildi.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR