Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MEDYATİK UZMAN TECAVÜZDEN TUTUKLANDI
MEDYATİK UZMAN TECAVÜZDEN TUTUKLANDI
Medyada kendisini bioenerji uzmanı bioenerji uzmanı olarak tanıtan Gökhan Arslan karısının bilgisi dahilinde çocuk yaştaki baldızına cinsel istismarda bulunmak suçundan karısı Züleyha Arslan ile birlikte tutuklandı.
7 Mayıs 2023, 09:17
 
Medyada kendini bioenerji uzmanı olarak tanıtan Gökhan Arslan karısının bilgisi dahilinde çocuk yaştaki baldızına cinsel istismarda bulunmak suçundan karısıyla birlikte tutuklandı.
 
İstanbul’da polise başvuran H.K., “Eniştem Gökhan ‘Hayat enerjin çok düşük. Enerji terapisi yapacağım diyerek bana 3 kez cinsel istismarda bulundu. Ablam Züleyha da biliyordu” dedi. Gökhan ve Züleyha Arslan reşit olmayan çocuğa tecavüz ve tecavüze yardım emekten tutuklandılar.
 
Kartal'daki evlerine ziyarete gittim
İstanbul Kartal’da ailesinin yanında yaşayan 17 yaşındaki H.K., polise başvurarak, geçen şubat ve mart aylarında, ünlü Bioenerji Uzmanı eniştesi Gökhan Arslan (52) ve eşi olan ablası Züleyha Arslan’ı Kartal’daki evlerine ziyarete gittiğini söyledi.
 
''Senin enerjin düşük diye beni zorladı...Ablamın haberi vardı ''
H.K., eniştesi Gökhan Arslan’ın kendisine ‘Hayat enerjin çok düşük. Enerji terapisi yapacağım dedi. Ablamın eşi olması dolaysı ile güvendim ve bana üç kez cinsel istismarda bulundu ''dedi. 17 yaşındaki H.K polise herşeyi anlattı ve cinsel istismar olayından ablası Züleyha Arslan’ın da bilgisi olduğunu belirtti.image
 
Gökhan Arslan ve eşi Züleyha Arslan çocuğun istismarından cezaevindeler
Yapılan başvurunun ardından polis ekipleri düzenledikleri operasyonda Gökhan Arslan ve eşi Züleyha Arslan’ı gözaltına alındı. Emniyetteki sorgularının ardından ‘çocuğun cinsel istismarı’ suçlamasıyla adliyeye çıkarılan Gökhan Arslan ve eşi Züleyha Arslan tutuklanarak cezaevine konuldu.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR