Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BEŞİKTAŞ ÇIRAĞAN'DA ÖLÜMLÜ KAZA
BEŞİKTAŞ ÇIRAĞAN'DA ÖLÜMLÜ KAZA
Beşiktaş’ta eğlenceden döndüğü öğrenilen arkadaş grubunun bulunduğu araçla başka bir araç kafa kafaya çarpıştı. Kazada 8 kişi yaralandı, 23 yaşındaki Betül Koruğ ihayatını kaybetti.
19 Mayıs 2026, 19:02

Beşiktaş Çırahan caddesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı.

İstanbul Beşiktaş’ta iddiaya göre eğlence mekanından dönen arkadaş grubunun bulunduğu araçla başka bir araç kafa kafaya çarpıştı. Kazada 8 kişi yaralandı, 23 yaşındaki Betül Koruğ ise hayatını kaybetti. Olayda yaralana Arif Kıvanç G., Mert D., Tuğba Ö. ve Türkalp E.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

     image

Kazada Betül Koruğ (23) hayatını kaybederken, 4 kişinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kaza, saat 04.30 sıralarında Yıldız Mahallesi'nde meydana geldi. Arif Kıvanç G. yönetimindeki 34 GPP 245 plakalı otomobille sürücüsü henüz belirlenemeyen 34 CAH 206 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki araçta bulunan 9 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

image

Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı.

Kazada yaralanan Muhammed Ö.'nün sağ diz ve sol kolunda kırıklar oluştuğu, Ferhat B.'nin vücudunda kırıklar bulunduğu, Yiğit D.'nin ise kafa ve sırt ağrısı şikayeti olduğu öğrenildi.

Kazada Arif Kıvanç G.'nin iki bacağında kırık bulunduğu, Mert D.'nin ise ellerinde kırık olduğu ve her 2 kişinin de hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Tuğba Ö.'nün kafa bölgesinde kırık olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, Türkalp E.'nin ise bilincinin kapalı olduğu, hayati tehlikesinin de devam ettiği belirtildi. Nilsu P.'nin ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Muhammed Ö. ve Nilsu P. Seyrantepe Hamidiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Ferhat B. ile kimliği henüz belirlenemeyen kadın Taksim İlk Yardım Hastanesi'ne, Yiğit D. Samatya Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Arif Kıvanç G., Mert D., Tuğba Ö. ve Türkalp E. ise Okmeydanı Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. 23 Yaşında olduğu öğrenilen Betül Koruğ ise kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Yaralanan diğer 3 kişinin hayati tehlikesinin bulunmadığı bilgisi edinildi.

                 image

Beşiktaş’ta eğlenceden döndüğü öğrenilen arkadaş grubunun bulunduğu araçla başka bir araç kafa kafaya çarpıştı. Kazada 8 kişi yaralandı, 23 yaşındaki Betül Koruğ ihayatını kaybetti. Betül Koruğ’un cenazesi İzmir Torbalı Tepeköy Mahallesi İmam Hatip Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Torbalı Mezarlığı’na defnedildi.

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 MERDAN YANARDAĞ CEZAEVİNDEN UYARDI
Engin Ertem Engin Ertem
 DUBAİ EMLAK SEKTÖRÜ KİRA KRİZİNDE
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 KKTC'DE DOLANDIRICILIK ÇARKI İSİM DEĞİŞTİRDİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR