Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ANTALYA'DA UÇURUMA YUVARLANAN ARAÇTA 5 ÖLÜ
ANTALYA'DA UÇURUMA YUVARLANAN ARAÇTA 5 ÖLÜ
Antalya’nın Manavgat ilçesinde kontrolden çıkarak yaklaşık 150 metrelik uçuruma yuvarlanan kamyonette aynı aileden beş kişi vefat etti, iki kişi yaralandı. Yaralılar hastanede tedavi altına alındı.
27 Temmuz 2026, 13:46
 
Antalya’nın Manavgat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında aynı aileden beş kişi hayatını kaybetti. Kaza, saat 08.30 sıralarında Taşağıl-Derebucak Yolu’nun Beydiğin Mahallesi bölümünde meydana geldi.
 
150 METRELİK UÇURUMA YUVARLANDI
Erol Arslan’ın kullandığı 42 AKL 36 plakalı kamyonet, sürücüsünün kontrolünden çıkarak yaklaşık 150 metrelik uçuruma yuvarlandı.Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık, itfaiye, AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi.Ekipler, sarp araziden uçuruma inerek araçta bulunanlara ulaştı.
 
VALİ HULUSİ ŞAHİN KAZA YERİNDE İNCELEMEDE BULUNDU
Antalya Valisi Hulusi Şahin, kaza yerinde inceleme yaparak bilgi aldı.
Gazetecilere açıklamada bulunan Şahin, kazanın 09.45 sıralarında Konya-Antalya kara yolunun 36. kilometresinde 2 aileyi taşıyan minivanın virajı alamayarak uçuruma yuvarlanması sonucu meydana geldiğini söyledi.
 
Kazada Aslan ve Uğurlu ailesinden 5 kişinin hayatını kaybettiğini dile getiren Şahin, "Aslan ailesinden 4 kayıp var. Uğurlu ailesinin ise 4 yaşındaki oğlu vefat etti. Uğurlu ailesinden 2 yaralı var. Hamile anneyi Serik Devlet Hastanesi'ne kaldırdık. Bilinci açık inşallah iyi haber bekliyoruz. Baba Abdurrahman Uğurlu ise helikopter ile Antalya Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralıları takip ediyoruz. Vefat eden vatandaşların araç içerisinden çıkarılması da tamamlandı." diye konuştu.
 
Acı bir kaza ile karşı karşıya olduklarını ifade eden vali Şahin, şunları kaydetti:
"Yoğun bir yol. Özellikle Konya'dan hafta sonunu Antalya'da geçirmek isteyen vatandaşların sıkça kullandığı bir yol. Virajlı, eğimli bir yol. Kamyonlar da var. Kazanın sebebi net değil ama aşırı hız, dikkatsizlik ve hatalı sollama en büyük şüphe. Bu konudaki çalışmaları arkadaşlarımız yürütüyor."
 
AYNI AİLEDEN 5 CAN KAYBI
Yapılan kontrollerde sürücü Erol Arslan’ın yanı sıra Hatice Arslan, Ayla Arslan, 15 yaşındaki İlayda Arslan ile 12 yaşındaki Ebrar Arslan’ın hayatını kaybettiği belirlendi.
 
Kazada yaralanan Hatice Uğurlu ile Abdurrahman Uğurlu, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 KIBRIS'TA MÜZAKERE KAPISI AÇILACAK MI ?
KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 '' BUTLANCININ SAMSUN'A REVA GÖRDÜĞÜ ''
Engin Ertem Engin Ertem
 DUBAİ EMLAK SEKTÖRÜ KİRA KRİZİNDE
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR