Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Mutlu Demirdelen

Mutlu Demirdelen
ONURSUZ BOYKOT KIRICILAR
27 Aralık 2011, 20:55
Evet maalesef Fransız meclisinden 2003 te çıkarılan Ermeni Soykırımını tanıyan yasadan sonra bu yasayı inkar edeni direk suçlu sayıp kodese atma yetkisi verecek yasanın ilk eşiğide aşıldı.Senatodanda geçerse büyük ihtimal ile dalga dalga yayılacak bir kötü süreç başlayacak.17 AB ülkesi bu konuda adımlar atacak ve pasaportu ile bu ülkelere iş veya tatil için giden Türklere uzatılan formda  Türkler Ermenilere 1915 te soykırım yapmışmıdır ? diye soracak.
Ben anlamam bilmem bu konuyu dedem ,babam,kocam bilir ona soralım deme şansınız yok ya Evet ya  Hayır.
1.Şık hayır biz Türkler Ermenilere soykırım yapmadık Hayır derseniz  hemen kelepçe göz altı ve yargılanma için mahkeme yolu. Fransız adaletinin çıkaracağı yasalarında bu konuya ne ceza koymuşlarsa onu çekme durumu var anlıyacağınız..
2.Şık ya’da hiç uzatmadan ve utanmadan yazar Orhan Pamuk gibi evet biz Türkler 1.5 milyon Ermeni’yi hatta yetmedi 30 Kürt’ü de öldürdük deyip paşa paşa vicdanınız sızlamadan o ülkeye girip gezeceksiniz.
Hal böyle olunca biz olaya Fransız kalmadık ve Şeffafgazete.com olarak bir öncülük yapıp farkındalık yaratalım diye Fransa’da yasa henüz oylanmadan Facebook ‘ta bir protesto etkinliğine öncülük yaptık ve  FRANSIZ ÜRÜNLERİNİ BOYKOT PLATFORMU kurduk.    http://www.facebook.com/groups/341409195873115/
Kısa sürede 1235 duyarlı arkadaşımız ülkesine karşı yapılan bu rezil durumu kabullenmediklerini haykırarak bir Boykot etkinliğini onurlu şekilde sürdürüyordu ki bu akşam TV başında NTV de yayınlanan Oğuz haksever’in sunduğu ‘Bugün Yarın’ adlı TV programına konuk olarak bağlanan KONDA araştırma şirketi genel müdürü Bekir Ağırdır yaptığı konuşma bende şaşkınlık ve öfke uyandırdı.
Fransa’yı  içten vatandaşlık duygusu ile protesto eden  ve ürün boykotu yapan herkese hakaret etmesi ekranları önünde bu hassasiyeti gösteren Türk halkına adeta hakaret oldu.
NTV de Oğuz Haksever’e yaptığı konuşmada Bekir Ağırdır adlı KONDA araştırma şirketi yetlilisi der ki:  Fransa’ya ürün boykotunun toplumda hiçbir yeri yoktur  bunu küçük bir takım idolojist akımların etkisiz eylem girişimi olduğunu düşünüyorum ,hatta diyebilirimki bu boykot ve protestoları yapanlar bir grup şovenist lünpen diye tanımladı.
Çok fazla bir şey demiyeceğim üzüldüm kızdım ama ben inanıyorum bu anket ,araştırma firmaları hiç kendi ağızlerından kendi fikirlerinden konuşmazlar.Onlar parasını aldıkları şirketler kurumlar adına çalışırlar ve bunu kamuoyuna duyururlar.
Ben hala aynı fikirdeyim bir avuç donkişot olsakta bunun bir anlamı var biz bu tarz toplum mühendislerinin peşinden gitmeyecek kadar akıllı bilinçi ve uyanığız .
Ağırdır gibiler bu toplumun boykot eylem yapmasından neden rahatsız kimin ağzından konuşuyorlar inceleyip araştıracağız.

ŞEFFAF GAZETE

YAZARA AİT DİĞER YAZILAR

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR