Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
EMLAK MARKASINDA BEKLENEN BİRLEŞME
EMLAK MARKASINDA BEKLENEN BİRLEŞME
Property Finder’ın yüzde 100’üne sahip olduğu Zingat, Hepsiemlak ile birleşecek.
7 Kasım 2023, 14:47
 
Dijital emlak gruplarından Property Finder'ın Doğuş Grubu'nun online gayrimenkul platformu Zingat'a ortak olduğunu 2017 yılının Ağustos ayında sizlere aktarmıştık. Property Finder, Zingat aracılığı ile Doğan Holding şirketlerinden Hepsiemlak’a ortak olmaya hazırlanıyor.
 
Bugün paylaşılan bilgilere göre Property Finder ve Doğuş Grubu, Property Finder'ın sermaye katılımı sağlayarak Hepsiemlak’ın azınlık ortağı olması konusunda anlaştı. Yapılan anlaşmaya göre Property Finder’ın yüzde 100’üne sahip olduğu Zingat, Hepsiemlak ile birleşecek. 
 
Property Finder ve Doğuş Grubu arasında yapılan anlaşmanın finansal detayları ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmadığını da ekleyelim. Söz konusu işlem, Rekabet Kurulu’nun onayına bağlı olarak tamamlanacak. Zingat, anlaşmanın gerçekleşmesi ile birlikte Hepsiemlak’a katılacak.
 
Hepsiemlak’ın Zingat ile gerçekleştirdiği birleşmenin, şirketin sektördeki güçlü konumu kadar, yabancı yatırımcıların Türkiye’ye duyduğu ilgi ve güvenin de bir göstergesi olduğuna dikkat çeken Doğan Holding İcra Kurulu Üyesi Eren Sarıçoğlu, kuruluşundan bu yana Türkiye’de gayrimenkul sektörüne yön veren Hepsiemlak'ın bir kez daha alanında önemli bir adım attığını dile getirdi.
 
Dünyanın önde gelen emlak teknolojisi şirketlerinden biri olarak, 2015 yılında Ahmet Kayhan ve Mehmet Erkek tarafından kurulan Zingat'a 2017 yılında yaptıkları ilk yatırım ile Türkiye’de emlak sektöründeki tüm paydaşların hayatını teknoloji ile kolaylaştırmak için ilk önemli adımı attıklarını belirten Property Finder’ın grup stratejisinden sorumlu üst düzey yöneticisi Ozan Sayar ise bu yolculuğu 2023’te önce Zingat’ın tamamını satın alarak, sonra ise sektörün lider oyuncusu Hepsiemlak ile yaptıkları ortaklık ile devam ettiriyor olmanın haklı gururunu yaşadıklarını aktardı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR