Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
NİSAN'DA ADANA'YA KARNAVAL DAVETİ
NİSAN'DA  ADANA'YA  KARNAVAL DAVETİ
Her sene yüz binlerce kişiyi Adana sokaklarında buluşturan “Nisan’da Adana’da-Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı”nın 12’ncisinin tarihleri açıklandı. 13-21 Nisan 2024 tarihleri arasında düzenlenecek Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı için hazırlıklar şimdiden başlıyor
20 Şubat 2024, 12:51
 
Türkiye’nin ilk ve tek karnavalı olarak yurtiçinden ve yurtdışından yüz binlerce kişiyi Adana sokaklarında buluşturan “Nisan’da Adana’da-Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı”nın 12’ncisinin tarihleri açıklandı.
 
13-21 Nisan 2024 tarihleri arasında düzenlenecek Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Türkiye Kültür Yolu Festivalleri” kapsamına dahil edilmesiyle birlikte çok daha zengin bir içeriğe sahip olacak.  
image
 
Karnaval Komitesi Açıklama Yaptı
2024 yılında 12’inci kez binlerce insanı bir yıl aradan sonra yeniden buluşturacak  “Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’nda” eğlenceli etkinliklerin yanında çok sayıda kültürel ve sanatsal aktivite de yer alacak. Karnaval Komitesi’nden yapılan açıklamada etkinlik başvurularının şimdiden gelmeye başladığı belirtilirken şu görüşlere yer verildi.
image
 
''Bizleri derinden etkileyen ve yasa boğan büyük depremlerden sonra düzenlenecek 2024 uluslararası portakal çiçeği karnavalı moral motivasyon açisindan herkese iyi gelecektir. Önümüzdeki yılki karnaval programında çok ilgi çekici projeler ve etkinlikler de yer alacak. Karnavalda etkinlik yapmak için yurt içinden ve yurt dışından birçok başvuru alıyoruz. Karnavalımızın bir parçası olmak için “ruhuna uygun” projeler titizlikle değerlendirilecektir.''image
 
Karnaval her yıl olduğu gibi yine şehrin ekonomisine büyük katkı sağlayacaktır. -'' Bu yalnızca Adana ile sınırlı kalmayacak çevre iller de bu ekonomik hareketlilikten olumlu olarak etkilenecektir. Bir hatırlatmamız da Karnaval’da olmayı planlayanlar için olacak. Adana’ya gelecek olanların ulaşım ve konaklama rezervasyonlarını şimdiden yaptırmalarını öneriyoruz.”

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR