Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
YENİ KİTABI İÇİN START VERDİ
 YENİ KİTABI İÇİN START VERDİ
Moda dünyasının önemli isimlerinden Marka ve PR yönetmeni Ferhat Kazancı, ilk kitabı ‘Beden Bende Bir Bavul’un başarısından sonra, Aralık ayı sonunda çıkacak olan yeni kitabı için, son günlerde yoğun bir çalışma içine girdi
18 Kasım 2014, 11:23
 
 
AŞK’IN YENİ DİLİ YAZAR FERHAT KAZANCI, MERVE HASMAN'IN OBJEKTİFİNDE
 
Moda dünyasının önemli isimlerinden Marka ve PR yönetmeni Ferhat Kazancı, ilk kitabı ‘Beden Bende Bir Bavul’un başarısından sonra, Aralık ayı sonunda çıkacak olan yeni kitabı için, son günlerde yoğun bir çalışma içine girdi.
 
Kazancı, ismini sır gibi sakladığı yeni kitabı için geçtiğimiz günlerde cemiyet hayatının önemli isimlerinden fotoğrafçı Merve Hasman’a poz verdi.
 
Uzun yıllar modellik yapan Ferhat Kazancı; 'Kamera karşısında poz vermeyi özlemişim, Merve ile çalışmak hem çok keyifliydi hem de uzun zaman sonra sevdiğim işime geri dönmüş gibi hissettim' dedi. Ayrıca, ilk kitabı ve köşe yazılarıyla okurlarının ruhuna dokunmayı başaran Kazancı,  'Beni ve yazılarımı beğeni ile takip eden okurlarıma, her daim şık ve bakımlı olmak, onlara duyduğum sonsuz saygıdandır' diye ekledi. 
 
image
 
Romantik yazar; ‘yazılarıma gösterilmiş olan özen ve sevgiye bir şekilde teşekkür etmenin başka bir yolu da kendine gösterdiğin özenden geçer’ düşüncesini savunanlardan.
 
'Bir yazar olarak özellikle de kadınların, kitabın esas kahramanı olarak gördüğü yazarından, fiziki anlamda etkilenmesi de benim için önemli bir unsurdur. Bu yüzden de fiziki özelliklerimin getirdiği her avantajı kullanmayı tamamen pr anlamında bir strateji gibi görmem kadar doğal bir şey olamaz.' diyen Ferhat Kazancı ,Yeni çıkarmaya hazırlandığı ikinci kitabının dışında, 3 yıl gibi kısa bir sürede vücuduna yaptırmış olduğu 50 adet dövmeyle de son derece dikkatleri üzerine çekiyor. 
 
Romantik yazar; kitap dışındaki projelerinden birinin de TV programcılığı olduğunu da belirtti.
 
 Şu aralar kendisine gelen TV programı tekliflerini nedeni olarak; ‘Dövmelerim ve farklı tarzımın yanı sıra izleyenleri etkileyebilecek,  güçlü ve romantik hitabım ve bütünselliğimle etki yaratacak yeni bir ekran yüzü olduğumu düşünüyorlar’ diye değerlendiriyor.
 
'Reyting kaygısı yüzünden TV’de yüzü eskimiş ama sırf adı ‘’tanınmış isim’’  olarak nitelendirilen kişilerden halk çok sıkıldı.
 
Bu sadece TV programlarında değil dizilerde de hep aynı isimlerden oluşan oyuncu kadroları izleyenleri artık sıkıyor’ diyen yazar;  yeni yüzlerin TV dünyasına yeni kan getireceğini düşünenlerden ,Kazancı'yı  bu motivasyonu ile yakın bir süreçte bir TV projesinde görmek hiç şaşırtıcı olmayacak .
 
image
 
Nefis karelere imza atan Merve Hasman :Keyifli çalışma oldu , dedi ve ekledi ‘Fotoğraf çekmek benim için bir tutku, işimi seviyorum ve doğru markalar ve isimlerin işime kattığı çok şey olduğuna inananlardanım.
 
 Ferhat Kazancı’nın yazılarını keyifle okuyorum ve fiziki açıdan fotoğraf için çok uygun olduğunu düşünüyorum. Benimle çalışmak istediğinde tereddüt etmeden kabul ettim; her şey bir tarafa uzun yıllar modellik yapmış sonrasında moda sektöründe önemli işlere imza atmış 39 yaşında fiziğine özen gösteren, kalemi güçlü bir yazarı fotoğraflamak benim için ayrıca farklı bir çalışma olacaktı ki öyle de oldu…’diyerek Kazancı ile yaptığı çalışmadaki memnuniyetini dile getirdi.
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR