Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KKTC'DE SOSYAL MEDYA HAREKATI
KKTC'DE SOSYAL MEDYA HAREKATI
Kuzey Kıbrıs’ı sosyal medya üzerinden Dünya’ya tanıtmayı amaçlayan bir proje için Kıbrıs’ın önemli sosyal medya uzmanları biraraya geldi.“
22 Ağustos 2014, 12:55

 

Kuzey Kıbrıs’ı sosyal medya üzerinden Dünya’ya tanıtmayı amaçlayan Kıbrıs’ın önemli sosyal medya uzmanları biraraya gelerek “Kıbrıs Sosyal Medya İnsiyatifi” hareketini oluşturarak sosyal medya üzerinden örgütlenmeye başladılar.

Kıbrıs Sosyal Medya İnsiyatifi kurucusu İbrahim Davran konuyla ilgili açıklama yaptı

Günümüzde sosyal medya mecraları diğer medya mecralarına göre daha çok kullanılan ve her yaştan insanın rahatlıkla ulaşabildiği bir platform haline geldi. Herkesin özgür düşüncesini rahatlıkla söyleyebildiği bu platformlarda, Kuzey Kıbrıs’ın da var olduğunu göstermek amacıyla başlattığımız harekette Kıbrıs’ın tarihi,kültürel,sportif,ekonomik ve siyasal zenginliklerini tüm Dünya’ya maliyetsiz bir şekilde tanıtmak, sosyal sorumluluk projelerine destek vermek ve bilinçli sosyal medya kullanımını teşvik etmek amacıyla faaliyetlerimiz çok yakın bir zamanda başlayacaktır.

image

Planladığımız bazı projelerimiz “Genç Nesil Kan Verir”, “Bilinçli İnternet ve Sosyal Medya Kullanımı Dersleri”, “Kıbrıs Sosyal Medya Zirvesi”, “Uyku, Facebook’tan Tatlıdır” projesi gibi etkili ve yararlı olacağını düşündüğümüz projelerimize halkımızdan herkes katkı koyabilir ve özgür düşüncesini sosyal medya hesaplarımız üzerinden paylaşabilir.

Özellikle Facebook,Twitter ve İnstagram gibi mecralar üzerinden aktif bir tanıtım yapmayı planlıyoruz. Bu mecraların merkezleriyle gerek mail, gerek ise mektup yoluyla iletişime geçilip, Kuzey Kıbrıs’ın sosyal medya kullanımıyla ilgili istatikleri alınacak ve Kuzey Kıbrıs’ın sosyal medya üzerinden bölge olarak tanınması için gerekli adımların atılması sağlanacaktır.

Hareketimizde bu konuda uzman akademisyenler, öğrenciler, siyasiler ve gazetecilerin olması için gerekli çalışmalar başlatılmış akademik bir şekilde faaliyetlerin yürütülmesi de hedeflenmektedir,dedi

Şeffaf Gazete.com


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR