Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
YOBAZ KAFA BU KEZ BALTALİMANI'NINDA
YOBAZ KAFA BU KEZ BALTALİMANI'NINDA
İstanbul Firuzağa’dan sonra içki içildiği gerekçesiyle Baltalimanı’nda da bir yobaz saldırı daha gerçekleşti.7 kişilik gruba sopa ve şişelerle saldırıldı. Saldırganların Baltalimanı OBA Restorant personel tişortlu kişilerce yapıldığı iddia edildi.
20 Haziran 2016, 11:14

 

İstanbul Firuzağa’da içki içildiği gerekçesiyle bir plakçının basılmasının ardından Baltalimanı’nda da bir parkta ellerinde bira şişesi olan 7 kişilik gruba sopa ve şişelerle saldırıldı. Saldırganların Oba Cafe’de çalıştığı iddia edildi, 5 görevlinin ifadesi alındı.

İstanbul Firuzağa’daki saldırının ardından önceki gece de Baltalimanı’nda bir parkta, ellerinde bira şişesi olan 7 kişilik gruba sopa ve şişelerle saldırıldı. Saldırganların Oba Cafe çalışanı olduğu iddia edildi.

Akadaşlarıyla yemeğe çıkan bir grup, gecenin sonunda evlerine gitmek için Oba Cafe yanındaki parkta taksi bekledi. Bu sırada grubun yanına Oba Cafe’de görevli olduğu iddia edilen 5 kişi geldi. Kafede görevli olduğu söyleyen bir kişi ‘Elinizde içki şişesi ile burada duramazsınız’ deyince, grup, herhangi bir olay yaşanmaması için, biraları bir ağacın dibine bıraktı. 

image

Ancak bu esnada olay yerine gelen grup sopa ve şişe ile saldırdı.

Saldırganların sopa ile darp ettikleri gruptaki erkeklerden birinin başında bira şişesi kırıldığı belirtildi. Olay sonrasında polisi arayan grup saldırganlardan şikâyetçi oldu. Bunun üzerine Emirgan Karakolu’na götürülen 5 kişinin ifadeleri alındı.

BALTALİMANI OBA RESTORANT PERSONELİ İDDİASI‘

Saldırıya uğrayan grup ise tutulan tutanağın ardından hastaneye gidip darp raporu aldı.

 

Bir Oba Cafe yetkilisi ise saldırganların kendi çalışanları olmadığını iddia etti, saldırganların üzerilerinde Oba Cafe tişörtü olmasını ise “Yoldan geçen biri de o tişörtü giymiş olabilir” diye açıkladı


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR