Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KÜRŞAT AYVATOĞLU GÜNDEME OTURDU!
KÜRŞAT AYVATOĞLU GÜNDEME OTURDU!
Kürşat Ayvatoğlu'nun lüks araçta kokain olduğu tahmin edilen uyuşturucu maddeyi kullanırken çekilen görüntüleri Türkiye'nin gündemine oturdu.
27 Mart 2021, 11:38

 

Kürşat Ayvatoğlu'nun lüks araçta kokain olduğu tahmin edilen uyuşturucu maddeyi kullanırken çekilen görüntüleri Türkiye'nin gündemine oturdu.

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın danışmanı Muhammed Doğan, Kürşat Ayvatoğlu'nun iddia edildiği gibi Hamza Dağ'ın danışmanı olmadığını açıkladı.

                  image

Ancak Ayvatoğlu'nun bir gün önce Hamza Dağ ile çekilmiş fotoğrafları ortaya çıkınca büro personeli olarak görev yaptığı itirafı geldi.

Kürşat Ayvatoğlu, gelişmeler üzerine gözaltına alınırken AKParti ile de ilişiği kesildiği açıklanıp '' artık bizden değil '' açıklamaları yapıldı.

Otomobilde uyuşturucu kullanırken çekilen görüntüleri sosyal medyada paylaşılan Kürşat Ayvatoğlu, sosyal medyanın gündeminden düşmüyor.

CHP'li Gürsel Tekin, AKParti'de "büro personeli" olarak çalıştığı açıklanan Kürşat Ayvatoğlu'nun servet değerindeki otomobil garajını paylaştı.

CHP'li Tekin, bu listeyi "Asgari ücret AKP genel merkez büro personeli maaşı olsun" notuyla paylaştı.

image

Ayvatoğlu'nun lüks otomobillerine ilişkin bir paylaşım da CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'nden geldi. Tekin, bir ilan sitesinde yer alan Ayvatoğlu'na ait araçların listesini paylaştı.
Söz konusu listede 165.000 TL'lik 'Volkswagen Golf 1.2 TSI Comfortline', 670.000 TL'lik 'Land Rover Range Rover Sport 3.0 SDV6' ve 940.000 TL'lik 'Porsche Cayenne 3.0 Diesel' marka araçlar yer alıyor.
 
İLAN HEMEN KALDIRILDI
 
Eski Kastamonu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü olduğu belirtilen Kürşat Ayvatoğlu'nun bu görevinin ardından Dağ'ın özel kalemi olarak çalıştığını iddia eden hesap, Kürşat Ayvatoğlu'nun satışta olan üç aracına ilişkin bir görsel paylaştı. Bu paylaşımdan sonra söz konusu ilanlar kaldırıldı:

 

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR