Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BU KÖYDE KADINLAR ÇOK GÜZEL
BU KÖYDE KADINLAR ÇOK GÜZEL
Almanya'da yapılan bir araştırmaya göre kırışıklıkları önlemenin sırrı 'domateste' olabilir. Domatesin cilde olan etkisi daha önce Balaton Gölü kıyısında yaşayan Macar kadınlarının güzellik sırrının araştırılması ile ortaya çıkmıştı.
12 Ağustos 2015, 10:47

 

Güneş ışınlarına maruz kalındığında yanma ve leke gibi etkileri ortadan kaldıran kremler şu anda piyasada kullanılıyor ancak bu kremler güneşin yaşlanma etkisini yani kırışıklığı azaltmıyor. Bunun nedeni ise kremlerin UVA ve UVB ışınlarına karşı koruyucu olması ancak infrared yani kızılötesi A denilen ışın engellenmiyor.

  

Seksi manken Barbara Palvin de Macar...

Almanya'da bulunan Kiel Üniversitesi'nden bilim adamlarının yaptığı araştırmaya göre kızılötesi ışınlarına maruz kalan farelerde cilt kanserinin daha hızlı geliştiği tespit edildi. Kızılötesi ışınlarının kanser ile ilişkisi ilk olarak 80'li yıllarda bilim dünyası tarafından ele alınmaya başlanmıştı. Londra'daki Cranley Klinik'ten Dr. Nick Lowe'a göre güneşten korunmanın en iyi yolu ise domatesin de içinde bulunan likopen maddesi ve co-enzim Q10 takviyesi ile güneş koruyucu krem kullanmak.

MACAR KADINLARININ CİLDİNİN GÜZELLİĞİ 
Prof. Dr. Osman Müftüoğlu "Güzelleştiren 10 besin" yazısında domatesin cilde faydasını şöyle anlatıyor: Balaton Gölü kıyısında yaşayan Macar kadınlarının güzellik sırrının daha çok domates yemeleriyle ilişkili olduğunun anlaşılması likopen mucizesinin keşfini sağladı. Likopen cildin en güvenilir dostlarından biridir. Sadece domateste değil, pembe kırmızı renkli pek çok şeyde mesela karpuz, pembe greyfurt, kan portakalı gibi meyvelerde de bol miktarda likopen var. Domatesi ister ısıtıp üzerine azıcık sızma zeytinyağı gezdirerek, ister yemeklerinize salatalarınıza ekleyerek, çorbasını içerek, isterseniz salçasından istifade ederek tüketin, fark etmiyor. İyi ve güzel bir cilde sahip olmaın yolu öncelikle domatesten geçiyor.

 

Palvin bir dönem Kıvanç Tatlıtuğ ile bir reklam filminde de oynamıştı

 

Evlilikleriyle ünlü oyuncu Zsa Zsa Gabor da Budapeşte doğumlu Macar

 

Amerikalı ünlü oyuncu Kate Hudson da Macar asıllı


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR