Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
66.GRAMMY ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
66.GRAMMY ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
Müzik dünyasının ‘Oscar’ı olarak bilinen 66. Grammy Ödülleri’nde büyük ödüller Taylor Swift, Miley Cyrus ve Billie Eilish’e giderken 4 yıl üst üste Yılın Albümü kategorisinde ödül kazanan Swift, geceye damgasını vurdu.
5 Şubat 2024, 21:39
 
 
Müzik dünyasının en prestijli ödülü olan Grammy, önceki gün gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu.
66’ncısı düzenlenen törenin sunuculuğunu dördüncü kez Trevor Noah üstlendi. Taylor Swift, dördüncü kez Yılın Albümü ödülünü kazanarak tören tarihine damgasını vurdu
 
Törende Yılın Şarkısı ödülünü ‘What Was I Made For?’ çalışmasıyla Billie Eilish alırken, Killer Mike En İyi Rap Albümü ödülüne ‘Michael’ albümüyle uzandı. Yılın Kaydı ödülü ise ‘Flowers’ ile Miley Cyrus’a gitti.image
 
Müzik dünyasının ‘Oscar’ı olarak bilinen 66. Grammy Ödülleri’nde büyük ödüller Taylor Swift, Miley Cyrus ve Billie Eilish’e giderken 4 yıl üst üste Yılın Albümü kategorisinde ödül kazanan Swift, geceye damgasını vurdu.
 
ABD’nin Los Angeles kentinde gerçekleştirilen ve sunuculuğunu Trevor Noah’ın üstlendiği törende Billie Eilish, Billy Joel, Burna Boy, Dua Lipa, Joni Mitchell, Luke Combs, Olivia Rodrigo, Travis Scott ve Miley Cyrus sahne aldı. Yılın Albümü ödülünü ‘Midnights’ ile Taylor Swift kazanırken ‘What Was I Made For?’ çalışmasıyla Yılın Şarkısı ödülüne Billie Eilish değer görüldü.
image
 
The Beatles için 2022’de hazırlanan animasyon video klip ‘I’m Only Sleeping’ ise En İyi Klip ödülünün sahibi oldu. Yılın Kaydı ödülünü ‘Flowers’ ile Miley Cyrus alırken En İyi Yeni Sanatçı ödülü Victoria Monet’nin, En İyi Geleneksel Pop Vokal Albümü ödülü ise ‘Bewitched’ ile Laufey’in oldu. Miley Cyrus, ‘Flowers’ albümüyle En İyi Solo Pop Performansı ödülünü, SZA, Phoebe Bridgers ile kaydettiği ‘Ghost in the Machine’ ile En İyi Grup/İkili Pop Performansı ödülünü kazandı.
                image
 
En İyi Rap Performansı ve En İyi Rap Şarkısı ödülleri ‘Scientists & Engineers’ ile Killer Mike ve Andre 3000, Future ve Eryn Allen Kane’e giderken, Killer Mike’ın ‘Michael’ albümü En İyi Rap Albümü ödülüne değer görüldü. Coco Jones, ‘ICU’ şarkısıyla En İyi R&B Performansı ödülünü, SZA, ‘Snooze’ ile En İyi R&B Şarkısı ödülünü, Victoria Monet ise ‘Jaguar II’ ile En İyi R&B Albümü ödülünü aldı.
 
‘Not Strong Enough’ şarkısıyla Boygenius grubu En İyi Rock Şarkısı ve En İyi Rock Performansı ödüllerinin, ‘This is Why’ albümüyle de Paramore grubu En İyi Rock Albümü ödülünün sahibi oldu. En İyi Pop Vokal Albümü ödülü ‘Midnight’ ile Taylor Swift’e, En İyi Dans Elektronik Albümü ödülü ‘Actual Life 3’ ile Fred Again’e gitti.
           image
 
Metallica, ‘72 Seasons’ albümüyle En İyi Metal Performansı, Dave Chappelle ‘What’s in a Name?’ ile En İyi Komedi Albümü, Boygenius ‘The Record’ ile En İyi Alternatif Müzik Albümü, Chris Stapleton ‘White Horse’ ile En İyi Country Şarkısı, Lainey Wilson ‘Bell Bottom Country’ ile En İyi Country Albümü, Nicole Zuraitis ‘How Love Begins’ ile En İyi Caz Vokal Albümü, Chris Stapleton da ‘White Horse’ ile En İyi Country Performansı ödülüne layık görüldü.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR