Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GALATASARAY BOZGUNA UĞRADI
GALATASARAY BOZGUNA UĞRADI
Londra'daki Emirates Stadium'da oynanan ve İtalyan hakem Gianluca Rocchi'nin yönettiği maçta Arsenal İtalyan hocanın intihar taktiğini cezalandırdı
1 Ekim 2014, 22:37

 

Londra'daki Emirates Stadium'da oynanan ve İtalyan hakem Gianluca Rocchi'nin yönettiği maçta Arsenal'in gollerini 22, 30 ve 52. dakikalarda Welbeck, 41. dakikada ise Alexis Sánchez kaydetti. Galatasaray'ın tek golünü ise 63. dakikada penaltıdan Burak Yılmaz attı.

Arsenal'de kaleci Szczesny'i 61. dakikada ceza sahası içinde Burak Yılmaz'ı düşürdüğü için hem penaltıya neden oldu hem de son adam uygulamasından gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.

Grupta oynanan diğer maçta ise Borussia Dortmund deplasmanda Belçika temsilcisi Anderlecht'i 3-0 mağlup ederken puanını da 6'ya çıkardı ve liderliğini sürdürdü. Galatasaray'ı 4-1 mağlup eden Arsenal 3 puanla 2. sırada yeralırken, Galatasaray 1 puan ve averajla 3., Anderlecht ise yine 1 puan ve averajla 4. sırada yer aldı.
image

DORTMUND ÇOK  RAHAT

 

Gruptaki diğer maçta ise Borussia Dortmund, deplasmanda karşılaştığı Anderlecht'i 3-0 yendi. D Grubu'nda Borussia Dortmund 6 puanla liderliğini sürdürürken, Arsenal 3 puanla ikinci sırada yer aldı. Galatasaray, haftayı 1 puanla 3. sırada kapatırken, aynı puandaki Anderlecht ise son sırada yer aldı.

Hollandalı yıldız Wesley Sneijder ilk 45 dakikada arkadaşlarının gösterdiği mücadeleye isyan etti.

 

2.golden sonra Felipe Melo'nun hatasına kızan ve Brezilyalı yıldız ile tartışan Sneijder devre arasında Prandelli'ye isyan etti. Chedjou ve Melo'nun savunmadaki hatalarını yüksek sesle soyunma odasına girerken Prandelli'ye aktaran Sneijder sinirli bir şekilde içeri girdi. Chedjou da Sneijder ile kısa süreli pozisyondaki hatalar ile ilgili hararetli şekilde konuştu.

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

Engin Ertem Engin Ertem
 ARAZİ YATIRIMI İÇİN DOĞRU VE YANLIŞLAR
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 KONUT ALMAK ŞİMDİ DAHA ZOR OLDU
KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR