Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KULÜPLER İSTEMİYOR BÜYÜKEKŞİ DİRENİYOR
KULÜPLER İSTEMİYOR BÜYÜKEKŞİ DİRENİYOR
TFF imza veren delege sayısı 94 diyor , Kulüpler Birliği 136 imzalı belge çıkardı. Kulüpler Birliği Mehmet Büyükekşi'nin istifası için imza veren Kulüpleri ve toplanan 136 imzayı açıkladı.
2 Mayıs 2024, 20:53
 
TFF seçimi öne almamak için direnirken buna karşı imza toplayan Kulüpler Birliği’nin kritik toplantısı sona erdi . 
Kulüpler Birliği yeterli imzayı topladığı halde TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi seçime gitmemek için direniyor. TFF'nin '136 değil 94 imza toplandı' açıklamasına Kulüpler Birliği'nden cevap geldiimage
 
TFF imza veren delege sayısı 94 diyor , Kulüpler Birliği 136 imzalı belge çıkardı.
Kulüpler Birliği Mehmet Büyükekşi'nin istifası için imza veren Kulüpleri ve toplanan 136 imzayı açıkladı.
 
TFF'nin daha önceki toplantılarda iki kez istifa etmesini isteyen  Galatasaray ve  Trabzonspor yönetimlerinin imza vermediği olduğu ortaya çıktı.
Açıklanan imzalı listeler Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in Kulüpler Birliği'nde farklı, kamuoyu önünde farklı konuştuğunu tüm çıplaklığıyla gözler önüne serdi.
 
Fenerbahçe başkanı Ali Koç, '' imza verenler ve vermeyenler olarak herhangi bir ayrıştırma yok. TFF başkanı, resmi sitenin açıklamasında "imza verenler ve vermeyenler" algısını oluşturarak kulüpleri ayrıştırıyor.''
                 image
 
İstanbulspor Kulübü Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu ve başkan yardımcısı Bayram Saral, düzenledikleri basın toplantısıyla TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin seçim, imza toplama süreci ve toplanan imza sayısıyla ilgili iddialarına yanıt verdi.
 
İstanbulspor Başkan Yardımcısı Bayram Saral, delegelerin, TFF yönetim kurulunu noter yoluyla olğanüstü genel kurul yapmaya çağırmasıyla ilgili olarak TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin gerek basın yoluyla gerek TFF internet sitesi üzerinden ileri sürdüğü mesnetsiz iddiaları ve yaşanan bilgi kirliğinin ortadan kaldırılması ve sürecin ne şekilde başladığı ve bugüne nasıl gelindiğine ilişkin gerçeklerin spor kamuoyuna aktarılması ve doğru bilgilendirilmesi amacıyla bu basın toplantısını düzenlediklerini söyledi.
 
Noter tasdikli imza sayısı 136'ya ulaştı
Bayram Saral, TFF'nin 18 Temmuz olarak açıklanan seçim tarihinin daha erken bir tarihe alınması için topladıkları imza sayısının 136'ya ulaştığını belirterek, "Bu davetiyenin tamamı statüde düzenlenen şekliyle noter tarafından delegeler ile gönderilmiştir. Statünün 29. maddesine göre olağanüstü genel kurul için yeterli sayı açılmış durumdadır. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, kamuoyunu yanıtlmaya yönelik açıklamar yapmaktadır. İmza sayısı da artmaktadır. Yakın zamanda 150-200'ü bulacaktır." ifadelerini kullandı.
                image
 
Kulüpler Birliği, toplanan 136 imzayı açıkladı. İmza veren Süper Lig kulüpleri: 
Adana Demirspor
Ankaragücü 
Beşiktaş
Fenerbahçe
İstanbulspor
Kasımpaşa 
Pendikspor
Sivasspor
Samsunspor 
Karagümrük
 
image
Kulüpler Birliği'nin TFF'nin başkanlık seçiminin erkene çekilmesi talebine cevap geldi. TFF'den yapılan açıklamada "18 Temmuz 2024 tarihine kadar görevimizin başında olduğumuzu bir kez daha Türk Futbol Kamuoyuna saygıyla ilan ediyoruz." denildi. 
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

Engin Ertem Engin Ertem
 ARAZİ YATIRIMI İÇİN DOĞRU VE YANLIŞLAR
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 KONUT ALMAK ŞİMDİ DAHA ZOR OLDU
KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR