Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
INSTAGRAM'A MESAJLAŞMA GELİYOR
INSTAGRAM'A MESAJLAŞMA GELİYOR
Facebook satın aldığı  fotoğraf paylaşım uygulaması Instagram, bir kilometre taşını geçerek 200 milyon kullanıcıya ulaştı. Facebook da geçen ay kullanıcı sayısının 1 milyara ulaştığını duyurmuştu.
26 Mart 2014, 18:05
 
Popüler fotoğraf paylaşım uygulaması Instagram, bir kilometre taşını geçerek 200 milyon kullanıcıya ulaştı.

Facebook satın aldığı  fotoğraf paylaşım uygulaması Instagram, bir kilometre taşını geçerek 200 milyon kullanıcıya ulaştı. Facebook da geçen ay kullanıcı sayısının 1 milyara ulaştığını duyurmuştu.

200 milyon aktif kullanıcısının ayda 60 milyon fotoğraf paylaştığı Instagram, 2010 yılında kuruluşundan bu yana uygulamada 20 milyar fotoğraf yayınlandığını duyurdu. 

FACEBOOK, 1 MİLYAR DOLARA SATIN ALMIŞTI

Facebook tarafından Nisan 2012’de 1 milyar dolara satın alındıktan bu yana 170 milyon yeni kullanıcıyı daha portföyüne ekleyen fotoğraf paylaşım uygulaması, kullanıcı sayısını son 6 ayda da 50 milyon daha arttırmıştı. Instagram’dan bir yetkili
blog yazısında “Jazz’ı tutkulu bir şekilde kaydedenden Kiev
protestolarını belgeleyenlere kadar, bu denli çeşitli ve çok paylaşım bizi sürekli şaşırtmaya devam ediyor” dedi.
Facebook tarafından alındıktan sonra, Instagram’a direkt mesajlaşma servisi ve 15 saniyelik video paylaşma özellikleri getirilmiş, uygulama aynı zamanda Windows Phone telefonlar için de geliştirilmişti.

Mark Zuckerberg, Salı günü sanal gerçeklik akseasuarları üreticisi firma Oculus’u alacağını duyurduğu toplantıda Facebook’un da bir kilometre taşı olan 1 milyar kullanıcı sayısını geçtiğini açıkladı.

Facebook’un yakın zamanda mobil mesajlaşma servisi sunan WhatsApp uygulamasını 19 milyar dolara satın alması ve Facebook Paper gibi Facebook Mobil için üretilmiş bazı yan uygulamaları hizmete sokması da şirketin odak noktasının mobil hizmetler olduğu izlenimini veriyor.

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR