Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FACEBOOK KULLANANLAR BUNA DİKKAT !
FACEBOOK KULLANANLAR BUNA DİKKAT !
osyal medya devi Facebook kullanıcıların gizlilik ayarlarını çok daha kısa sürede ve kolay bir şekilde belirleyebilmeleri için yeni bir özelliği devreye soktu.
5 Eylül 2014, 19:40
 

Facebook 'ta kullanıcıların en sık şikayet ettiği noktaların başında sürekli değişen gizlilik ayarları geliyor. Kullanıcılar çoğu zaman ayarlara girip detaylara boğulmak istemediğinden pek çoğu farkında olmadan içeriklerini istemedikleri insanlarla paylaşmak durumunda kalıyor.

Bu anlamda Facebook'a eklenen yeni bir özellik A'dan Z'ye tüm kullanıcıların işini bir hayli kolaylaştıracağa benziyor. Bir süredir üzerinde çalışılan bu özelliğe ulaşmak için öncelikle mesaj ve bildirim panelinin bulunduğu bölümdeki 'Kilit' tuşuna tıklayın.

1. Burada göreceğiniz dinozor logolu Gizlilik Ayarı Kontrolü'ne girin.

2. Ardından Gönderilerin başlığı altında paylaştığınız içeriklerin kimlere ulaştığına bakabilirsiniz. Burada Arkadaşlar seçiliyse paylaştığınız her şey sadece arkadaş listenize gönderilir; ancak Herkes seçiliyse bu listenizde olmayanların da paylaşımlarınızı görebileceği anlamına gelir.

3. Uygulamalarım kısmı altında ise Facebook'a yüklediğiniz uygulamaların arkadaş listenize olan erişim durumu hakkında bilgi veriliyor. Buradan da hangi uygulamanın kimlere ulaşmasını istediğinizi kolayca belirleyebiliyorsunuz.

4. Son olarak Profilin kısmı altında da biyografiniz, ilişki durumunuz gibi sizi tanımlayan özel bilgilerinizin kimlerle paylaşılacağını tek tek ayarlayabiliyorsunuz. 

Tüm bu değişiklikleri yaptıktan sonra Bitir! butonuna tıklamanız yeterli. İşlem tamam!

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR