Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MİLLİ PİYANGO'DA GİZEMLİ KAZANAN KİM ?
MİLLİ PİYANGO'DA GİZEMLİ KAZANAN  KİM ?
Milli Piyango'nun 2019-20 yılbaşı özel çekilişinde 20 milyonluk büyük ikramiyeyi kazanan talihli, 337 gün sonra ortaya çıktı. Biletin yanmasına 28 gün kala müdürlüğe başvuran talihli, bu kadar süre neden beklediğini ise " Bilet aldığım tamamen aklımdan çıkmış" sözleriyle anlattı.
2 Ocak 2021, 18:44
 
 
Milli Piyango'nun 2020 yılbaşı özel çekilişinde 20 milyonluk büyük ikramiyeyi kazanan talihli, 337 gün sonra ortaya çıktı.Özel sektöre satıldıktan sonra güven ve imaj kaybeden Milli Piyango çekilişleri artık halkın ilgi alanında değil. 
 
Biletin yanmasına 28 gün kala müdürlüğe başvuran talihli, bu kadar süre neden beklediğini ise "Kira sözleşmemi ararken, bileti tesadüfen gördüm. Bilet aldığım tamamen aklımdan çıkmış" sözleriyle anlatması kafalarda soru işareti yarattı.
 
Milli Piyango İdaresi'nin 31 Aralık 2019'da gerçekleştirilen yılbaşı özel çekilişinde 80 milyonluk büyük ikramiye 4 talihliye çıkmıştı.
 
Rakamlar çeyrek biletlere isabet ettiği için 80 milyonluk ikramiye 4'e bölünmüş, kişi başı 20'şer milyon lira düşmüştü. Talihlilerden 3'ü ikramiyesini almış 1'i ise gizemini koruyordu.
 
GİZEMLİ BİLET 337 GÜN SONRA ORTAYA ÇIKTI
 
Tüm Türkiye'nin merak ettiği gizemli talihli 337 gün sonra ortaya çıktı. İkramiyenin Hazine'ye devredilmesine 28 gün kala müdürlüğe başvurarak 20 milyon lirasını talep eden talihli, "1358490" numaralı bileti İzmir'in Konak ilçesinden satıldığı söyleniyor.
 
53 yaşında, evli ve 3 çocuk sahibi olan talihli serbest meslekle uğraşıyor ve aylık ortalama geliri 3 bin 500 lira. Neden ikramiyeyi almak için 337 gün beklediği merak edilen talihli bileti unuttuğunu belirterek şunları söyledi:"İş yerimin kira kontratı yılbaşında dolacak. Bu nedenle eski kira sözleşmemi ararken, sözleşmenin yer aldığı dosyada bileti tesadüfen gördüm. Bilet aldığım tamamen aklımdan çıkmış."

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR