Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
20. BAYİM OLUR MUSUN FUARI BAŞLIYOR
20. BAYİM OLUR MUSUN FUARI  BAŞLIYOR
Bugüne kadar birçok markanın başarı hikâyelerinde direkt rol alan,gıdadan gayrimenkule, ev dekorasyonundan güzellik merkezlerine, spor merkezlerinden kafelere ve otomotive kadar 30’dan fazla farklı sektörden, yüzlerce markanın bayilik ve franchise vermek üzere yer aldığı Bayim Olur musun Fuarı kapılarını açıyor
27 Ekim 2022, 11:21
20 yıldır Türk markalarının franchise ve markalı bayilik sistemiyle, yurt içi ve yurt dışına yayılarak büyümelerine olanak sağlayan, 20. Bayim Olur musun - Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı, 27-30 Ekim 2022 tarihleri arasında İstanbul - Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde kapılarını açıyor.
 
Medyafors Fuarcılık organizasyonu, Ufrad Franchising Derneği desteği ve Redstone ana sponsorluğunda düzenlenen fuar, markaları ve yatırım fırsatı arayan girişimcileri tek çatı altında buluşturacak.
 
Bu yıl sektöre 1 milyar doların üzerinde iş hacmi kazandırmayı hedefleyen Bayim Olur musun Fuarı, istihdam oluşturma ve yeni iş alanları yaratma anlamında da Türk ekonomisine önemli katkılar sağlayacak. Fuar, ziyaretçi sayısı, yüzlerce katılımcı marka ve yarattığı iş hacmi açısından, bu yıl da önemli başarılara imza atmaya devam edecek. Şu ana kadar online rezervasyon yaptıran yurt içi ve yurt dışı ziyaretçi sayısı 20 bine ulaşan fuara, 30 binin üzerinde ziyaretçi gelmesi bekleniyor.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR