Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KOZMETİK SEKTÖRÜ ANTALYA'DA BULUŞUYOR
KOZMETİK SEKTÖRÜ ANTALYA'DA BULUŞUYOR
Kozmetik Üreticileri ve Araştırmacıları Derneği (KÜAD) tarafından düzenlenen 6. Uluslararası Kozmetik Kongresi 1 -3 Aralık 2022 tarihleri arasında Antalya Susesi Luxury Resort Belek’te gerçekleşecek.
27 Ekim 2022, 14:03
 
Sektörün, 2025 yılındaki dünya pazar payının 750 milyar dolara ulaşacağı tahmin ediliyor. 162 ülkeye ihracat yapan Türkiye’nin ihracat yaptığı ülkelerin başında Irak, ABD, Rusya, İran ve Birleşik Arap Emirlikleri yer alıyor. Irak, 88 milyon dolar ile kozmetik sektöründe en çok ihracat gerçekleştirilen ülke olurken hemen ardından 87 milyon dolar ile ABD geliyor.
 
BU YILKİ KONUSU YEŞİL MUTABAKAT 
Kozmetik Üreticileri ve Araştırmacıları Derneği (KÜAD) tarafından düzenlenen 6. Uluslararası Kozmetik Kongresi 1 -3 Aralık 2022 tarihleri arasında Antalya Susesi Luxury Resort Belek’te gerçekleşecek.Kozmetik sektöründeki gelişmeler ile ilgili sizi KÜAD Kongre Başkanı Fuat Arslan sektörün son durumunu ve yol haritasını anlatacak.
    image
 
Bu yılki ana teması Yeşil Mutabakat olan kongre, kozmetik dünyasının önemli sektör temsilcilerini buluşturacak.
Kongrede kozmetiğin tarihsel süreçleri, gelişimi ve tarımsal ürünlerin bu süreçteki rolünün vurgulanacağı Tarım Mirası Sergisi ile ‘Yeşil Mutabakat’ konusu ön plana çıkarılacak.image
 
KOZMETİK ATIKLAR GERİDÖNÜŞÜME KAZANDIRILIYOR
6. Uluslararası Kozmetik Kongresi’nde yer alacak Innovation Zone alanında piyasaya sürülen en yeni hammaddeler ve ürünler sergilenecek. Hammadde ve bitmiş ürün kategorilerinde ilk 3’e giren firmalar ödül kazanacak. Ayrıca 6. Uluslararası Kozmetik Kongresi katılımcıları, Upcycle Proje Yarışmasında, kozmetik sektörü atıklarından geri dönüştürülen ürünlerin değerlendirmesini yapacak.
 
ENDEMİK BİTKİLER KOZMETİK MÜZESİ’NDE 
Geçen yıl bir ilke imza atan kozmetik müzesinde, bu yıl endemik bitkiler yer alacak. Kozmetikte kullanılan endemik bitkiler kozmetik müzesinde sergilenecek.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR