Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KONYA ANA JET ÜSSÜ OPERASYONU
KONYA ANA JET ÜSSÜ OPERASYONU
Konya 3. Ana Jet Üs Komutanlığına operasyon başladı.Polis ve belediye araçları kapı önünde barikat kurdu. Üsse TOMA ve özel hareket birlikte girdi.  Konya 3'üncü Ana Jet Üssü Harekat Komutanı Kurmay Albay Mustafa Ertürk'ün üstte bulunduğu ve gözaltına alınadığı açıklandı
17 Temmuz 2016, 19:24
 
 
Konya 3'üncü Ana Jet Üssü Harekat Komutanı Kurmay Albay Mustafa Ertürk'ün üstte bulunduğu ve gözaltına alındığı  iddia edildi.
 
Konya 3. Ana Jet Üs Komutanlığına giren polis ekipleri, Ana Jet Üssü Harekat Komutanı Kurmay Albay Mustafa Ertürk'ün de aralarında bulunduğu 7 kişiyi gözaltına aldı
Konya haklı de emniyeti yalnız bırakmayarak iş makinelerini, traktörleri pistin üzerine çekerek uçakların kalkmasını engelledi.
 
image
 
Konya 3. Ana Jet Üssü böyle kapatıldı 
 
Konya Ana Jet Üssü’ne çok sayıda polisin katıldığı bir operasyon düzenleniyor. İlk gelen bilgilere göre Ana Jet Üssü Harekat Komutanı Kurmay Albay Mustafa Ertürk'ün de aralarında bulunduğu 7 kişiyi gözaltına aldı.
 
Konya’da, darbe girişimiyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, İl EmniyetMüdürlüğü ekipleri, Özel Harekat ekiplerinin eşliğinde, Konya 3. Ana Jet Üssü’ne operasyon düzenledi. 
 
image
 
Emniyet yetkilileri tarafından ilk etapta 7 kişi olarak belirtilen gözaltı sayısının, 6 olduğu öğrenildi. Bu 6 kişi arasında, Ana Jet Üssü Harekat Komutanı Kurmay Albay Mustafa Ertürk ile 1 albay, 1 yarbay, 1 teğmenin de bulunduğu bildirildi.Operasyon sona erdi.
 
image
 
Şüpheliler, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürülüyor.Kaynak: 3. Ana Jet Üs Komutanlığında gözaltına alınanlar Emniyete getirildi 
Operasyonda TOMA’ların da kullanıldığı görüldü.Operasyona 600 polis ile 50 polis aracı katıldı
 
Şeffaf Gazete.com
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR