Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ARDA TURAN'A 2.KEZ FETÖ SUÇLAMASI!
ARDA TURAN'A 2.KEZ FETÖ SUÇLAMASI!
Arda Turan hakkında başlatılan FETÖ soruşturmasında önemli gelişme yaşandı. Adıyaman’da yürütülen bir soruşturma kapsamında beyanda bulunan bir şahsın sözleri nedeniyle hakkında FETÖ soruşturması başlatılan futbolcu Arda Turan’a takipsizlik kararı verildi.
8 Temmuz 2020, 15:07

 

Adıyaman'da yürütülen bir soruşturma kapsamında ifadesi alınan Kadir O. Y. adlı kişi futbolcu Arda Turan hakkında bazı iddialar ortaya attı.Kadir O.Y 'nin iddiaları arasında Arda Turan'ın FETÖ ile ilgili iddialar olduğu öğrenildi.

Dosyanın İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderilmesi ile Arda Turan hakkında, ‘silahlı terör örgütüne üye olma’ suçundan soruşturma başlatılmıştı. 

İddiaları değerlendiren Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığı Kadir O.Y.'nin ifadelerini İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına gönderdi.Bunun üzerine Arda Turan hakkında “FETÖ'ye üye olma” iddiasıyla soruşturma başlatıldı.

Savcılık iddiaların dava açmaya yetecek nitelikte olmadığı belirtilerek 2.kez takipsizlik kararı verdi.

Takipsizlik kararında, şüpheli Arda Turan hakkında 2018 yılında aynı eylem nedeniyle soruşturma yürütüldüğü belirtilerek, önceki soruşturmada takipsizlik kararı verildiği kaydedildi.

Kararda, aynı eylem nedeniyle mükerrer bir soruşturma yapılamayacağı belirtildi. Dosya kapsamındaki bilgi ve belgelerin kamu davası açmaya yetecek nitelikte bulunmadığının belirtildiği kararda, bu nedenle kamu adına kovuşturmaya yer olmadığına dair karar verildiği kaydedildi.İkinci kez aynı kişi hakkında israrla suçlama yapan Kadir O.Y nin suçlamaları basına yansımaması için azami dikkat edildiği görüldü.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

Engin Ertem Engin Ertem
 ARAZİ YATIRIMI İÇİN DOĞRU VE YANLIŞLAR
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 KONUT ALMAK ŞİMDİ DAHA ZOR OLDU
KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR