Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KURULUŞ OSMAN'IN MELEĞİ
KURULUŞ OSMAN'IN MELEĞİ
İddialı bir proje ile izleyiciye merhaba diyen oyuncu Özge Sarı ''Kuruluş Osman '' dizisinde Melek karakteri ile rol aldığı dört bölümde dikkatleri üzerine çekmeyi başaran isim oldu.
5 Kasım 2020, 20:50
 
ATV'de yayınlanan Diriliş Ertuğrul’un devam dizisi '' Kuruluş Osman'' büyük bir kitleyi ekran önüne çekiyor. Osman karakterini Ünlü oyuncu Burak Özçivit'in canlandırdığı Kuruluş Osman dizisi kadrosu ile de popüleritesini arttırmaya devam ediyor. 
 
Yönetmeliğini Metin Günay'ın yaptığı, senaryosunu Mehmet Bozdağ'ın kaleme aldığı tarihi dizi,son 10 yılda çekilen osmanlı dönem dizileri arasında en çok ilgi ve dikkat çeken yapımlardan biri oldu.
 
         image
            
Burak Özçivit ve Özge Törer gibi oyuncuların başrollerinde yer aldığı “Kuruluş Osman” Türkiye’nin en geniş oyuncu kadrosuna sahip dizisi özelliğini taşıyor.
 
Kuruluş Osman'ın ana kadrosunda yaklaşık 40 civarında oyuncu bulunuyor.
 
Dizinin oyuncu kadrosunda ünlü ve  deneyimli isimler yer alırken,kadrodaki genç yetenekli oyuncular da dikkat çekiyor.
 
Kuruluş Osman dizisi oyuncu kadrosu,bölümler ilerledikçe ölerek veya senaryo gereği ayrılanlar ve yeni katılımlar ile değişimler gösteriyor.
 
Kuruluş Osman dizisinden ilk ayrılan bilindiği üzere oyuncu Serhan Onat '' Bamsı beyin oğlu Aybars '' oldu. Saruhan Hünel (Alişar) Seda Yıldız (Şeyh Edebali), Alma Terziç ( Sofia),Yurdaer Okur ( Balgay),gibi isimler diziden senaryo gereği ayrıldılar.
 
Türk sinemasının efsane ismi Cüneyt Arkın'da dizinin kadrosuna sonradan katıldı.Cüneyt Arkın ( Aksaçlı) karakteri ile diziye renk kattı.
 
Bozdağ yapım imzalı Kuruluş Osman dizisi kadrosu kadar ilk defa kamera karşısına geçen genç oyuncularıyla da dikkat çekiyor.
 
GÜZELLİĞİ İLE DİKKAT ÇEKEN  OYUNCU ÖZGE SARI DİZİNİN MELEK ADLI KARAKTERİ OLDU
 
image
 
Güzelliği ve yeteneği ile dizide dikkat çeken yeni bir isim.
 
İddialı bir proje ile izleyiciye merhaba diyen oyuncu Özge Sarı ''Kuruluş Osman '' dizisinde Melek karakteri ile rol aldığı dört bölümde dikkatleri üzerine çekmeyi başaran isim oldu.
 
Kim bu güzelliği ve yeteneği ile dikkat Özge Sarı,yani Kuruluş Osman'ın Meleği ? 
 
İzmir doğumlu 25 yaşındaki  Özge Sarı Afyon Kocatepe Üniversitesi işletme mezunu ,fakat üniversite'deki eğitim hayatı boyunca tiyatro kolunda amatörce deneyimler kazandıkça ben oyuncu olmalıyım duygusu benliğine yerleşmiş.
 
image
 
Özge Sarı ünivesite sonrası oyunculuğa başlama serüvenini anlatıyor.
 
Okulum bittikten sonra ailemle birlikte İstanbul'da yaşamaya başladım. Okul sonrası İzmir'de yaşamaya başlasaydım içimdeki oyunculuk ateşini söndürmem mümkün olmayacaktı.
 
İstanbul'a gelince bir geçiş süreci yaşadım,bu arada eğitimimle ilgili bazı kurumsal işlerde çalıştım, reklam filmleri ile sektörle tanıştım,fakat aklımda hep oyunculuk olduğundan çalıştığım pozisyonlarda mutlu değildim.
 
Okul yıllarımda mümkün olmaz diye düşündüğüm ''bir hayal '' yeni hayatımda daha yakınımda ve ulaşabileceğim bir hedef olarak karşımdaydı.
 
image
 
OYUNCULUK BENİM İÇİN ARTIK BİR GENÇLİK HEVESİ DEĞİL
 
Oyuncu olmak ve  toplum önünde olmak bir şeyler anlatmak , taklit yapmak yada hayatın farklı yönlerini oynamak beni dünyanın en mutlu insanı yapiyor. 
 
Hayatım boyunca hep hayallerimin peşinden koştum pes etmedim.
 
Kafamdaki tüm soru işaretlerini cevapladıktan sonra bu işte elimden gelenin en iyisini yapacağıma kendime söz verdim. Can Gürzap'ın kurduğu konusunda  İstanbul'daki en önemli merkezlerinden olan Dialog Anlatım & İletişimden oyunculuk  ve diksiyon eğitimi aldım.
 
Çok değerli eğitmenlerimizden yeni şeyler öğrendikçe kendimi yaptığım işte daha iyi, daha emin ve daha hazır hissediyordum .
 
Hayat deneyimim bana bilginin ve öğrenmenin sınırı olmadığını gösterdi.
 
'' Öğrenmenin yaşı yoktur ''öğretisyle her geçen gün kendimi daha fazla geliştirip ,donanımlı bir kişilik olarak sektörde başarılı ve kalıcı olacağıma inanıyorum.
 
Oynadığım '' Kuruluş Osman '' dizisinde henüz  4. bölüm geride kaldı ve herşey çok güzel gidiyor,bu benim için bir hayalin gerçekle buluşmasıydı .
 
Artık  öğrenmenin bu sektörde ne kadar önemli olduğunu daha fazla biliyorum,hayatta her şey istediğimiz gibi ilerlemese  bile, karşıma çıkacak tüm zorluklarla baş edebilecek güçteyim. 
 
Hayatta herkesin ait olduğu bir yer vardır.
 
Hayatta herkes ait olduğu yeri bulmalı, bunun için mücadele etmek gerekiyorsa sonuna kadar mücadele edin ki hayatınızın sonuna kadar mutlu yaşayın ve o yeri bulduğunuzda elinizden gelenin en iyisini yapın.Sabırla ve inançla bu yolda doğru insanlarla doğru projelerde ilerlemeye çalışıyorum ,her zaman hakkımda hayırlısı olsun diyorum .
 
Hayattan iyilik bekliyorsan ilk önce sen iyi olacaksın iyi bir insan olacaksın ki iyi bir oyuncu olabilesin .
 
Oyunculuk hayatımın henüz başındayım,kendimi daha da geliştirmek için sabırsızlanıyorum.Sete her gidişimde büyük heyecan ve aşkla işimi yapıyorum,her bölüm çekimi benim için çok tatlı bir heyecan oluyor.
 
image
 
En büyük hayalim çok iyi bir dönem dizisinde oynamaktı.
 
Çok değerli isimlerle çok güzel bir projede yer alıyorum '' Kuruluş Osman '' dizisi ve dolaysı ile Melek karakteri benim hayatımda hez zaman  çok özel olacak.
 
Ustalarla bir projede yer almak muhteşem bir duygu,hepsini hayranlıkla izliyor ve yeni şeyler öğreniyorum ,dizi için At binme,ok atma kılıç kuşanma eğitimleri aldım.
 
Tam bir kitap kurduyum,tarihimizi daha çok araştırıp tarih dersleri alıyorum.
 
Tarihini milletini bilen insanlar kendi milletine vatanına toprağına daha bağlı olur inancındayım. Tarihi kitaplar okumaktan daha çok keyf alıyorum ,şuan Tarık Buğra'nın “Osmancık “ve Kemal Tahir'in “Devlet ana” kitabını okuyorum.
 
Bu toprakları ne zorluklarla kazandık, bizim atalarımız kim ? Bu toprakların gerçek sahibi kim?  bunları bilen insanların ,toplumu için daha faydalı bir insan olacağını biliyorum. Etrafıma sevgi tohumlari atiyorum onlar mutlaka yeşerip kokusuyla beni mutlu edecek,buna inanıyorum,diyor ekranlarımızın yeni yıldız adayı güzeller güzeli Özge Sarı.
 
Şeffaf Gazete
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR