Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KIBRIS'TA HALUK LEVENT RÜZGARI
KIBRIS'TA HALUK LEVENT RÜZGARI
Kuzey Kıbrıs Merit Crystal Cove'de, Anadolu Rock müziğinin efsane isimlerinden Haluk Levent’i sahnesinde ağırladı. Uzun zamandır sahneye ara veren Haluk Levent, unutulmayacak bir geceye imza attı.
19 Şubat 2024, 16:40
 
Kuzey Kıbrıs’ın en önemli turizm ve eğlence markalarından olan Merit Crystal Cove, geçtiğimiz Cumartesi Anadolu Rock müziğinin efsane isimlerinden Haluk Levent’i sahnesinde ağırladı.
 
Bine yakın hayranına muhteşem bir müzik ziyafeti yaşatan Haluk Levent, unutulmayacak bir geceye imza attı.
Bir süre konserlerden uzak kaldığını ifade eden ünlü sanatçı, “Bundan sonra daha fazla konser vermek istiyorum. Müzik hiçbir zaman susmamalı” dedi. image
 
Sahneye en sevilen parçalarından ‘Sevenler Ağlarmış’ ile çıkan Haluk Levent, ‘Deniz Üstü Köpürür’ şarkısında Zeybek oynayarak kendine hayran bıraktı. Gece boyunca hayranları ile şarkılarını hep bir ağızdan söyleyip dans eden Haluk Levent, samimi tavırları ve enerjisi ile sevenlerinden tam not aldı. 
 
Sanatçı kimliğinin yanı sıra yardımseverliği ile de tanınan Ahbap Derneği Başkanı Haluk Levent, konser öncesinde basın mensuplarına kısa bir röportaj da verdi. 6 Şubat depremlerinde Adıyaman’da hayatını kaybeden Şampiyon Melekler’in İsias davasındaki aktif çalışmaları ve ailelere desteklerinden dolayı KKTC’de Vatanseverlik Ödülü’ne layık görüldüğünü, ödülü Şampiyon Melekler’in annelerine takdim ettiğini kaydetti.
               image
 
Depremden sonra yaraların sarılması sürecinde konserlerden uzak kaldığını ifade eden ünlü sanatçı, “Bundan sonra daha fazla konser vermek istiyorum. Müzik hiçbir zaman susmamalı. Bu gece de Merit Crystal Cove’da muhteşem bir konser olacak” dedi.  Yaklaşık iki saat sahnede kalan Haluk Levent, repertuvarındaki hareketli şarkılar ile doyasıya eğlendirip romantik parçalar ile de duygusal anlar yaşattı. 
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR