Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
CENGİZ KARLI GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI
CENGİZ KARLI GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI
Elif Karlı'nın 30 yıllık eşi Cengiz Karlı dün hayata veda etti. Kamuoyunda, “Sarallar” olarak bilinen organize suç örgütüne yönelik yapılan operasyonda tutuklanan ve Tokat Cezaevi'nde bulunan Cengiz Karlı, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettikten sonra son yolculuğuna uğurlandı..
20 Ocak 2023, 11:35

 

Şarkıcı Elif Karlı'nın eşi Cengiz Karlı Tokat Cezaevi'nde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Sanatçı Elif Karlı’nın eşi Cengiz Karlı İstanbul’da son yolculuğuna uğurlandı. Suç örgütü lideri Sedat Peker, cenaze törenine çelenk gönderdi.Cengiz Karlı, Sarallar örgütüne yönelik operasyon kapsamında 6 ay önce tutuklanmıştı.

image

Önce zatürreden şüphelendiklerini ifade eden Elif Karlı, "Dün haftalık arama günüydü ve aramayınca korktum. Sabaha karşı 04.00 gibi cezaevinden telefon aldım. Telefonda beni alıştırarak Cengiz’in kalp krizi geçirdiğini ve hayatını kaybettiğini söylediler. En son geçen salı konuştum. 6 Ocak’ta da doğum günü vardı o zaman da görüşmüştüm. En son sesini duyduğumda çok iyiydi. Eşim ağır kalp hastasıydı” ifadelerini kullandı.

Tokat cezaevinde tutuklu bulunan ve geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği iddia edilen Cengiz Karlı için Ataşehir Mimar Sinan Camii’nde dün cenaze töreni düzenlendi. Törene; Alişan, Yeliz, Ferman Toprak, Cengiz Kurtoğlu, Bülent Serttaş’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda isim katıldı.image
 
Cenaze töreninde çok sayıda çelenk görülürken hakkında yakalama kararı çıkarılan BAE'de ailesiyle sürgün hayatı yaşayan Sedat Peker'in de gönderdiği çelenk dikkat çekti. Cenazeye ayrıca Sarallar'dan Alaattin Saral da çelenk gönderdi

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR