Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SEREN SERENGİL ALDATILDIĞINI AÇIKLADI
SEREN SERENGİL ALDATILDIĞINI AÇIKLADI
Seren Serengil, 4 yıldır birlikte olduğu sevgilisinin telefon görüşmelerinden şüphelendiğini ve kayıtları istediğini söyledi. ''Beni evli bir kadınla 2 aydır aldatıyormuş''
12 Nisan 2023, 18:43
 
"TELEFON GÖRÜŞMELERİNDEN ŞÜPHELENDİM"
Sabah saatlerinde evli bir kadının yasak aşk yaşadığını iddia ederek dikkatleri üzerine çeken Seren Serengil, 4 yıldır aşk yaşadığı Mustafa Rahman Tohma ile ayrılık kararı aldı.
Sosyal medya hesabından paylaşım gerçekleştiren Serengil, "Gördüğüm lüzum üzerine ilişkimi bitirme kararı almış bulunuyorum" ifadelerini kullandı.
 
Seren Serengil'in sabah saatlerinde yaptığı paylaşımlar ise dikkat çekti. 
"Gördüğüm lüzum üzerine Mustafa Rahman Tohma ile olan ilişkimi bitirme kararı almış bulunuyorum" diyen Tohma ile aşk yaşayan Seren Serengil Tıhma ile ilişkisini bitirdiğini açıkladı.
 image
 
Serengil, bir canlı yayın açarak ihanete uğradığını ileri sürdü.
Instagram hesabından bir canlı yayın açan Seren Serengil, 4 yıldır birlikte olduğu sevgilisinin telefon görüşmelerinden şüphelendiğini ve kayıtları istediğini söyledi. Tohma'nın aynı telefon numarasıyla birkaç görüşme yaptığını fark eden Serengil, "Numarayı aradım ve bir kadın açtı. Bana deprem için bağış topladıklarını ve Mustafa Bey'den yardım istediklerini söyledi. Ben sorular sorunca adını söylemek istemedi ve telefonu yüzüme kapattı" dedi.
 
Beni evli bir kadınla 2 aydır aldatıyormuş ama kabul etmiyor
"Sevgilisiyle köpeğinden dolayı ayrı uyuduğunu ancak 24 saat birlikte olduklarını söyleyen Serengil, "Hiç beklemediğim bir yerden geldiği için üzüldüm. Tohma'nın beni fiziki olarak aldattığını düşünmüyorum. Benim için flörtleşmek ve kırıştırmak aldatmadır. Evli bir kadın sonuçta... Mustafa 'ben asla seni aldatmadım' diyor. Tohma bana yalan söyledi. Karşımda daha fazla küçülmesine izin vermedim. Bana bunu anlatamaz, ben bunu anlamam" şeklinde konuştu.
 
"KADININ EŞİYLE DE KONUŞTUM"
Seren Serengil, Tohma ile birlikte olan kadının evli ve çocuklu olduğunu hatta kadının eşinin de durumdan haberi olunca kendisini aradığını söyledi. Adamla konuştuğunu ve ona da deprem için görüştüklerini söylediklerini anlatan ünlü isim, "Adama da telefon kayıtlarını iste dedim" ifadelerini kullandı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR