Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ÇANAKKALEDE FECİ KAZA 3 ÇOCUK ÖLDÜ
ÇANAKKALEDE FECİ KAZA 3 ÇOCUK ÖLDÜ
Vali Tuna, Hidayet Köklü'nün kullandığı ve öğrencileri taşıyan 17 YE 351 plakalı minibüsün devrildiği bölgeye giderek inceleme yaptı.
5 Ekim 2012, 11:30
 
Çanakkale Valisi Güngör Azim Tuna, Yenice ilçesinde öğrencileri taşıyan bir servisin, Davutköy Göleti yakınlarında devrilmesi sonucu meydana gelen kazada ölü sayısının 3'e yükseldiğini bildirdi.

Vali Tuna, Hidayet Köklü'nün kullandığı ve öğrencileri taşıyan 17 YE 351 plakalı minibüsün devrildiği bölgeye giderek inceleme yaptı.

Daha sonra hastaneye geçerek yaralıları ziyaret eden ve öğrencilerin yakınlarıyla görüşen Tuna, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yenice'de büyük bir trafik kazasının yaşandığını söyledi.

Kazada, 3 öğrencinin hayatını kaybettiğini, 4 yaralıdan durumu ağır olan 2 öğrencinin ise Çanakkale Devlet Hastanesi'nde ameliyata alındığını dile getiren Tuna, ''Hayatlarını kaybeden çocuklarımızın ailelerine sabır diliyor, yaralılara geçmiş olsun diyorum. Kaza bizi çok üzdü. Yağıştan dolayı araç kontrolden çıkarak savrulmuş. Kaza bu şekilde meydana geliyor. Dikkatsizlik söz konusu. 13 öğrencimiz de Yenice Devlet Hastanesi'ndeki tedavilerinin ardından taburcu edildi'' dedi.

ŞEFFAF GAZETE

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR