Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAKIRKÖY'DE TIR ARAÇ ÜSTÜNE DEVRİLDİ
BAKIRKÖY'DE TIR ARAÇ ÜSTÜNE DEVRİLDİ
Bakırköy Rauf Orbay Caddesi'nde Florya istikametine seyir hâlinde olan bir tırın dorsesi, Bakırköy Yeşilyurt Hava Harp Okulu önündeki Havuzlu Kavşağı alt geçidine çarptı. Çarpmanın etkisiyle tır, bir arabanın üstüne devrildi. Sağlık ekipleri TIR altından çıkarılan araç içinde, 4 kişinin öldüğünü belirledi.
11 Mart 2024, 19:51

Bakırköy  Yeşilköy arası sahil yolunda seyir halinde olan bir tır köprüye çarparak yanında seyir halinde olan bir aracın üzerine devrildi. Feci kazada 4 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi. TIR sürücüsü de gözaltına alındı.

          image

Kaza, saat 18.00 sıralarında İstanbul Bakırköy Rauf Orbay Caddesi'nde meydana geldi. 34 ER 260 plakalı TIR, Marmaray Geçidi'ne çarptı. TIR, çarpa anında yanında bulunan otomobilin üzerine devrildi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Otomobilde sıkışan 4 kişi hayatını kaybetti.

          image

KAZAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI
İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, saat 18.45 sıralarında Bakırköy Yeşilyurt Hava Harp Okulu önündeki Havuzlu Kavşağı alt geçidinde devrilen kamyonun altında kalan otomobilde bulunan 4 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi. Açıklamada, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı kaydedildi.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR