Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KADIN KATİLİ AYRILIĞI KABULLENMEMİŞ !
KADIN KATİLİ AYRILIĞI KABULLENMEMİŞ !
Kızının tabutuna sarılarak gözyaşları döken acılı anne "Zeynep nasıl kıydılar sana her tarafın yara Zeynep. Katil kızımı parçaladın, katil,diye feryad etti.
25 Mayıs 2020, 15:33
 
Muğla'da meydana gelen kadın cinayetinin ardından whatsapp konuşmaları ortaya çıktı. 25 yaşındaki Zeynep Şenpınar'ın ölmeden önceki arkadaşı ile olan yazışmaları ortaya çıktı. Zeynep Şenpınar'ın "Ahmet'le net bir şekilde bitti. 1 aydır hiçbir şekilde birbirimizle alakamız yok." ifadelerini kullandığını görülürken katil Ahmet Kemaloğlu'nun ise ayrılığı kabullenemediği için öldürdüğü düşünülüyor.
 
Muğla’da 26 yaşındaki eski erkek arkadaşı Selim Ahmet Kemaloğlu tarafından öldürülen 25 yaşındaki Zeynep Şenpınar’ın bir arkadaşı ile olan whatsapp konuşmaları ortaya çıktı.
 
image
 
SÖYLEDİĞİ TÜRKÜ YÜREKLERİ DAĞLADI
Selim Ahmet Kemaloğlu’nun ayrılığı kabullenmediği için öldürdüğü şüphesi üzerine duruluyor. Öte yandan Şenpınar’ın türkü söylerken çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Şenpınar’ın söylediği türkü, izleyenlerin yüreğini burktu.
 
“İKİ CANA KIYDINIZ GÖZÜNÜZ AYDIN”
Cani Selim Ahmet Kemaloğlu’nun cinayetin hemen ardından kendisine ait sosyal medya hesabından “İki cana kıydınız, gözünüz aydın” paylaşımı yapıp işlediği cinayete kulp takmaya çalıştığı  ortaya çıktı.
image
 
Sosyal bilgiler öğretmenliği mezunu Zeynep Şenpınar, memleketi Kahramanmaraş'ta toprağa verildi.
 
Zeynep Şenpınar, 3 yıl önce vefat eden babasının mezarı yanına defnedildi. Kızının tabutuna sarılarak gözyaşları döken acılı anne "Zeynep nasıl kıydılar sana her tarafın yara Zeynep. Katil kızımı parçaladın, katil. Ben bu katili nerde görürüm. Katil 1 tane vur, 2 tane vur, 3 tane vur. Sen nasıl her tarafını yaraladın" diye ağıt yaktı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR