Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
NİŞANLISI İLE GİTTİĞİ RESTORANTTA ÖLDÜRÜLDÜ
NİŞANLISI İLE GİTTİĞİ RESTORANTTA ÖLDÜRÜLDÜ
Güngören'de nişanlısı ile bir restorana giden müzisyen Umut Emre Aytekin, iki kişinin saldırısına uğradı. Başına aldığı darbelerle ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Aytekin hayatını kaybetti.
5 Şubat 2024, 11:33
 
Güngören'de nişanlısıyla birlikte bir restorana giden müzisyen Umut Emre Aytekin(36) ile iki kişi arasında tartışma çıktı. İki kişinin tekme tokat saldırdığı Aytekin'i nişanlısı Maria Zeppin kurtarmaya çalıştı. Başına aldığı darbelerle ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Aytekin yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. image
 
Nişanlısının kollarına yığıldı 
İstanbul'un Güngören ilçesindeki Abdurrahman Nafiz Gürman Mahallesi'nde bulunan bir restoranda müzisyen Umut Emre Aytekin, kahve içmek için nişanlısı Maria Zeppin ile birlikte bir fast food zincirinin şubesine gitti. Kafede oturdukları sırada Aytekin ile yan masalarında oturan Ceyhun T.ve Hayrettin Ö. arasında tartışma çıktı.
 
Aytekin, kahve almak için kasaya doğru yöneldiği sırada iki kişinin saldırısına uğradı. Ceyhun T. ve Hayrettin Ö.'nün tekme ve yumruklu saldırısıyla yere yığılan Aytekin'i kurtarmak için nişanlısı Zeppin araya girdi. Aytekin'in saldırıya uğradığı anlar, iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. 
 
İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan Aytekin, ambulansla Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Aytekin, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. image
 
SALDIRGANLAR TUTUKLANDI
Müzisyen oldukları öğrenilen Ceyhun T. ve Hayrettin Ö., Aytekin'in yere düşmesinin ardından olay yerinden ayrıldı. Saldırganların bir süre sonra tekrar olay yerine gelerek yerde yatan Aytekin'in başında bekledikleri görüldü. 
 
Gözaltına alınan şüpheliler Ceyhun T. ve Hayrettin Ö., polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. İki şüpheli, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
 
'BÜTÜN UMUDUMUZ GİTTİ'
Umut Emre Aytekin'in dayısı Mahmut Dilek, "Umut Emre Aytekin, çok iyi bir çocuktu. Askerden yeni gelmişti. Müzisyendi, tekrar Taksim'de işe başlamıştı. Ufacık bir şeyden ötürü tekmeler tokatlar ne demektir? Arkasından gelip vurmak, tekmelemek ne demektir? Çocuğumuz ailenin bir çocuğuydu o da maalesef gitti. Anne ve ailesi perişan halde. Ailesi, gelecekleri her şeyi yok oldu. Bitti bütün umudumuz gitti. O kadar geleceği parlak bir müzisyendi ki, o kadar güzel sesi vardı ki, Harika bir çocuktu. O kadar seviliyordu ki, inanamazsınız. Bu çocuğa nasıl kıyarsınız? Yapanlar da müzisyen diyorlar bir de. Nasıl böyle bir duruma gelebildiniz? Arkadan gelip vuruyorsun, hadi vurdun niye yerde tekmeliyorsun? Bu nasıl bir insanlık, ne oldu bize?" dedi.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR