Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KENTSEL DÖNÜŞÜM İÇİN GELDİ
KENTSEL DÖNÜŞÜM İÇİN GELDİ
AB standartlarında büyük sanayi tesisleri ve projelerin yıkım işleri ve geri dönüşümünü sağlayan Hollanda merkezli Van Vliet, Türkiye’de kentsel dönüşüm faaliyetlerine başladı…
19 Temmuz 2012, 18:00

 

AB standartlarında büyük sanayi tesisleri ve projelerin yıkım işleri ve geri dönüşümünü sağlayan Hollanda merkezli Van Vliet, Türkiye’de kentsel dönüşüm faaliyetlerine başladı…

 Van Vliet DemolotionTürkiye, 19 Temmuz 2012 Perşembe günü İstanbul Grand Cevahir Otel ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşmiş olan İnşaat Yıkım ve Enkaz Kaldırma Sempozyumu’na katılarak afet sonrası yıkım ve geri dönüşüm çalışmalarına yönelik çözüm önerileri sundu!

Uluslararası alanda büyük sanayi tesisleri ve projelerin yıkım işleri ve geri dönüşümünü sağlayan, 70 yılı aşkın süredir hizmet veren bir kuruluş olan Van Vliet’ın Türkiye halkası Van Vliet Türkiye, kentsel dönüşüm faaliyetlerine başladı.

Avrupa’nın her yerinde sanayi tesislerinin demontajı – sökümü konularında eşsiz tecrübeye sahip olan Van Vliet Sloopwerken– Demelotion, Hollanda merkezli ve 8 ülkede faaliyet gösteren, özellikli tesislerin yıkım, söküm, arındırma ve geri dönüşümünde Avrupa lideri konumunda.

Projelerde profesyonel bir yaklaşım sunarak, tecrübeli bir yönetim kültürüne sahip Van Vliet, asbest ve RFC kaldırma, arındırma, sökme, tüm fabrika, tesis hizmeti veriyor. Özellikli makine parkına ve kalite belgelerine (ISO 9001- 14001, 0HSAS 18001, SCC**, SCA)  sahip olan Van Vliet, AB standartlarına uygun geri dönüşüm uygulamalarıyla dikkat çekiyor.

Van Vliet, ‘İnşaat Yıkım ve Enkaz Kaldırma Sempozyumu’ndaydı…

Van Vliet Türkiye'nin kentleşme konusundaki en önemli problemlerinin masaya yatırıldığı ‘İnşaat Yıkım ve Enkaz Kaldırma Sempozyumu’na katıldı. "Kentsel Dönüşüm Yasası" ve ülkemizde tüm doğal afetler sonrası yaşanan enkaz kaldırma ve bina yıkım çalışmalarının konuşulduğu sempozyumda, Van Vliet, konuya ilişkin çözüm önerilerini sundu.

 

Van Vliet Hakkında:

Van Vliet, uluslararası alanda büyük sanayi tesisleri ve projelerin yıkım işleri ve geri dönüşümünü sağlayan, 70 yılı aşkın süredir hizmet veren bir kuruluştur. Tecrübeli bir yönetim kültürüne sahip Van Vliet, asbest ve RFC kaldırma, arındırma, sökme, AB standartlarında geri dönüşüm sağlayan tüm fabrika, tesis ve bina yıkımları gerçekleştirmektedir. Van Vliet referansları arasında; Nedalco/Cosun, ExxonMobil, Gravenchon, Shell Kimya Hollanda, De Persgroep, Unimills, General Electric Plastics/SABIC, BP, Cargill- Bergen op Zoom, SABIC EuroPetrochemicals B.V., Unilever, Calvé, Delft, Seaway/Nedstore (voorheen Hoechst), Invista, Kıbrıs Endüstri Bakanlığı, NUON, Ineos / BP, İskoçya, ConocoPhillips Raffinaderij, UNITED KINGDOM,VOPAK Amsterdam, Total Petroleum Elastomers Antwerpen,Chyma S.A., Yunanistan, Vitol, Solvay Pharmaceuticals,Oceanco, Alblasserdam, Utrecht Belediyesi, TNO / Bouwhaven, Bouwfonds Ontwikkeling, Essent, Eindhoven Ev Bürosu, R.I.V.M., LNV / Milli Binalar Bakanlığı, Smink, TU Eindhoven Teknik Üniversitesi, Rabobank Hollanda, N.V. Nederlandse Philips Bedrijven,Wereldhave Management Holding, Philips Medical Systems Hollanda,N.V. Nederlandse Philips Bedrijven, İlticacılar Bakım Merkezi, Gemeente Utrecht/ Mitros Ontwikkeling,Wereldhave Management N.V.,Woonzorg Hollanda,Gemeente Apeldoorn, Pensioenfonds voor de Grafische Bedrijven,BNN Adviseurs,Gemeente Hendrik ido Ambacht, Orbis Tıbbi ve Bakım Grubu, Barneveld Ev Bürosu bulunmaktadır.Van Vliet Demeolotion Türkiye Temsilciliği ve partneri ABM BUSINESS – ABM Anadolu Girişim Grubu tarafından yürütülmektedir.

Şeffaf Gazete.com


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR