Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
NTV YÖNETİMİNE BEDDUA
NTV YÖNETİMİNE BEDDUA
Haber yönetmeni Esra Doğru Özçörekçi, NTV ile yollarını ayırma kararı aldı. 20 yıla yakın bir süre Doğuş Yayın Grubu’nda çeşitli görevlerde bulunan Özçörekçi, NTV’den önce CNBC-E’de görev yapıyordu.
10 Kasım 2019, 16:07
 
 
Haber yönetmeni Esra Doğru Özçörekçi, NTV ile yollarını ayırma kararı aldı.20 yıla yakın bir süre Doğuş Yayın Grubu’nda çeşitli görevlerde bulunan Özçörekçi, NTV’den önce CNBC-E’de görev yapıyordu.
 
Ayrılığı ile ilgili açıklama yapan Özçörekçi, “Tam 19 yaşında severek büyük heyecan ile katıldığım Doğuş Yayın Grubu’ndan 40 yaşıma ramak kala ayrılma kararı aldığımı bildiririm. Dile kolay 20 yıl sonra istemeden de olsa çalışan ve üreten, 20 aylık bebeği olan bir anne ve bir kadın olarak bu kararı almak beni son derece üzdü.
 
image
 
Einstein'ın bir sözü geldi aklıma. "İnsanlardaki önyargıyı parçalamak, benim atomu parçalamamdan çok daha zor." Sanırım bu beni anlatan en iyi özet cümle... Yüzlerce insanla çalıştım. İyisi de var kötüsü de. İyiler hep kalbimde olacaklar kötüler sizi yaşattığınızı yaşamanız dileğiyle en üst makama yani Allah'a havale ediyorum.” ifadelerini kullandı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR