Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TACİZCİ BURHAN TAHLİYE EDİLDİ
TACİZCİ BURHAN TAHLİYE EDİLDİ
‘Dini inanç ve duygularının istismarı suretiyle dolandırıcılık’ suçundan yedi yıla kadar hapis istemiyle yargılanan ‘sahte hoca’ Burhan Dalgalı’nın ‘tahliyesine karar verildi.
13 Şubat 2021, 09:33
 
İstanbul’da kadınlara evliliklerini kurtarabileceğini vadeden ve bu kadınlardan para alarak dualar edip, vücutlarına yazılar yazarak cinsel istismarda bulunan ‘Cinci Hoca’ olarak bilinen Burhan Dalgalı tekrar dışarda !
image
 
Dini sapkın düşüncelerine alet eden ve kendisini "Din hocası"  tanıtarak kadınlara cinsel tacizde bulunduğu görüntüler ortaya çıkan ve "dini inanç ve duygularının istismarı suretiyle dolandırıcılık" suçundan yargılanan Burhan Dalgalı, tutuklu bulunduğu "örgüt propogandası" suçundan tahliye edildi.
 
İstanbul'un Esenler ilçesinde kendisini ''hoca'' olarak tanıtan sahtekar Burhan artık dışarda.
 
Kadınlara cinsel saldırıda bulunduğu görüntülerin ardından, kadınları evliliklerini kurtarma vaadiyle kandırıp dolandırdığı gerekçesiyle gözaltına alınan ve daha önce de cinsel tacizden suç kaydı bulunan Burhan Dalgalı 13 Eylül 2020'de tutuklanmıştı.
 
     image
 
İstanbul 27. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın ilk duruşmasında suçlamayı kabul etmeyen Dalgalı, mahkeme heyetinin Dalgalı’nın tutuklu kaldığı süre, sabit ikametgah sahibi oluşu, delillerin toplanmış olması gibi başlıkları gerekçe göstermesiyle tahliye edildi.
 
Şeffaf Gazete

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR