Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
HSK MANAVGAT HAKİMİNİ AÇIĞA ALDI.
HSK MANAVGAT HAKİMİNİ AÇIĞA ALDI.
Davasına baktığı ve beraat kararı verdiği Erhan Berber ile rakı masasında bayan arkadaşları ile yemek yediği görüntüleri basında yer alan Manavgat Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı, HSK İkinci Dairesi tarafından açığa alındı.
22 Ağustos 2021, 23:37
 
Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) İkinci Dairesi, beraat ettirdiği sanıkla görüntüleri basına yansıyan Manavgat Ağır Ceza Mahkemesi başkanını açığa aldı.
 
Ö.İ.’nin, ‘suç işlemek için örgüt kurmak’, ‘nitelikli dolandırıcılık’, ‘resmi belgede sahtecilik’ ve ‘tefecilik’ suçlarından beraat ettirdiği Erhan Berber ile bayan arkadaşları ile aynı masada rakı masasında çekilen fotoğraf ortaya çıkmıştı.
 
                     image
 
Bunun üzerine HSK tarafından 26 Temmuz 2021’de soruşturma başlatılarak müfettiş görevlendirilmişti. HSK müfettişleri ön incelemeyi tamamladı. HSK İkinci Dairesi, İ.Ö.’nün geçici olarak görevden uzaklaştırılmasına karar verdi.
 
Müfettiş raporu tamamlandıktan sonra Manavgan Ağır ceza hakimi İ.Ö.nün meslekten ihraç edilip edilmeyeceğine karar verilecek.
 
Antalya'da 2019 yılında, 'suç işlemek için örgüt kurmak', 'nitelikli dolandırıcılık', 'resmi belgede sahtecilik' ve 'tefecilik' suçlarından Ağır ceza mahkemesinde örgüt lideri olarak yargılanan Erhan Berber ile kendisi için beraat kararı veren mahkeme başkanı Manavgat 1.Ağır ceza mahkemesi başkanı Ö.İ. ile beraber bir restorantta bayan arkadaşları ile beraber çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı.Verilen beraat kararı tartışmaya açılmış konu basında ve sosyal medyada gündem olunca HSK olayı incelemeye almıştı...
 
image
 
'ADALET ADINA DEHŞET VERİCİ'
 
Şikayetçilerin avukatlarından Ertekin Kök, gerekçeli karar kendilerine tebliğ edildikten sonra istinaf hazırlığı yaparken fotoğrafın kendilerine ulaştığını ve şoke olduğunu söyledikten sonra ''Bu fotoğraf bizi dehşete düşürdü ''demişti.
 
Engin Berber ile Beraat kararı veren mahkeme başkanının birlikte alkol masasındaki fotoğrafı adalet adına asla ve asla açıklanamaz bir durum olduğunu belirten Ertekin Kök 
'' Örgüt lideri olarak yargılanan kişiyle, mahkeme başkanının masada kadınların da olduğu ve alkol alınan bir ortamda bulunmaları, adalet adına dehşet verici '' dedi.
 
Şeffaf Gazete 

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR