Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BODRUM BELEDİYE BAŞKANINA SALDIRI
BODRUM BELEDİYE BAŞKANINA SALDIRI
Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Çeşme Belediye Başkanı Muammer Ekrem Oran ile birlikte Bodrum'daki marinada bir restorana gitti. Mekanda diğer Bodrumlularla selamlaştığı sırada eski bir belediye çalışanı tarafından önce sözlü ardından fiziki saldırıya uğradı.
23 Ocak 2023, 11:27
 
Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, haftasonu Bodrum'un popüler mekanı olan Marina Yatch Klüp'te eski bir belediye çalışanı tarafından yumruklu saldırıya uğradı. Başkan Ahmet Aras'ın, eski belediye personeli tarafından fiziki saldırıya uğraması mekanın güvenlik kamerası aracılığıyla net olarak kaydedildi.
 
image
 
Edinilen bilgilere göre eşiyle birlikte Bodrum'a gelen Çeşme Belediye Başkanı Muammer Ekrem Oran ve eşini misafir eden Başkan Aras, Yatch Klüp'te diğer masalarda bulunan Bodrumlularla selamlaştığı sırada, bir süre önce Bitez Liman sorumlusu olan ve işten uzaklaştırılan Ali Özdamar adlı şahsın önce küfürlerine ve ardından fiziki müdahalesine maruz kaldı.image
 
Mekanda ani gelişen bu olay bir anda sıcak temasa dönüştü.
Araya giren şahısların müdahelesi ile durdurulan Ali Özdamar adlı şahıs, Başkan Aras'ın şikayetçi olması üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Geceyi nezarette geçiren Özdamar çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest bırakıldı. Ali Özdamar'ın da başkan Ahmet Aras'tan şikayetçi olduğu öğrenildi.
 
image
 
Gece yaşanan olay ile ilgili bir açıklama yapan Başkan Aras ise şunları söyledi;
"Dün akşam Marina Yacht Klüp'te misafirlerimle yemek yediğim sırada, Bitez Liman sorumlusu olarak görev yaparken, limana tekne bağlamak isteyenlerden rüşvet aldığı yönündeki şikayetler nedeniyle disiplin kurulumuza sevk edilen ve kurul kararıyla görevine son verilen Ali Özdamar adlı şahsın; beni ve misafirlerimi önce sözlü, ardından fiziki tacize kalkışması ve bu tacize görevliler tarafından anında müdahale edilerek şahsın gözaltına alınması durumundan ibarettir." dedi.
 
Şeffaf Gazete

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR