Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ESENLER'DE BİLE KILIÇDAROĞLU ÖNDE ''
ESENLER'DE BİLE KILIÇDAROĞLU ÖNDE ''
Gazeteci ve sokak röportajcısı Ebru Uzun Oruç son olarak Esenler’de gerçekleştirdikleri sokak röportajına dair gözlemlerinden İstanbul seçmenine dair önemli bir saptamasını dile getirdi.
18 Mart 2023, 13:00
 
Mirgün Cabas’ın sunumuyla gündemin önemli konularının canlı yayında masaya yatırıldığı '' Her Yer Seçim, Her Yer Kampanya” isimli programında gazeteci ve sokak röportajcısı Ebru Uzun Oruç çok önemli tespitlerde bulundu.
 
Programda seçime doğru ittifaklarda yaşanan gelişmeler, sokaktaki vatandaşın nabzı ve ekonomi başta olmak üzere seçmenin kararını etkileyecek konular konuşuldu; ayrıca Oruç’un sokak röportajlarından dikkat çekici kesitler paylaşıldı.
 
“Esenler’de bile Kılıçdaroğlu önde”
 Ebru Uzun Oruç son olarak Esenler’de gerçekleştirdikleri sokak röportajına dair gözlemlerini şu şekilde aktardı: “Esenler AK Parti’nin çok çok önde olduğu bir semt. Orada da Kılıçdaroğlu önde çıktı; bütün ekipçe çok şaşırdık sonuca. Bakıyorsunuz seçmene, ‘Ben daha önce AK Parti’ye oy vermiş bir seçmenim’ diyor, ‘ama bu sefer vermeyeceğim, artık istemiyoruz, değişsin’ diyen bir profil var karşımızda''.
 
'' Bu sokak röportajlarının çok etkili olduğunu düşünüyorum analizi yapabilmek için çünkü baktıkları zaman, ‘Acaba bizim gibi mi düşünüyorlar?’ diye izliyorlar ve evet skor onların düşündüğü gibi. Baktığınız zaman şu an Kılıçdaroğlu’nda yukarıya doğru bir ivme var. Bunu biz sokaktan birebir görüyoruz'' dedi.. 
 
 
 
 
 
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR