Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KIZILAY O PROVAKATÖRLERİ İŞTEN ATTI
KIZILAY O PROVAKATÖRLERİ İŞTEN ATTI
Tepkiler üzerine hain provakatörler Abdullah Halit Üzülmez ve Ahmet Dağlı için Kızılay, resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, iki isme de Kızılay faaliyetlerinden el çektirildiğini duyuruldu.
8 Mayıs 2023, 11:33
 
Kızılay yöneticisi 2 isimden provokasyona davetiye.
Erzurum mitinginde dün taşlı saldırıya uğrayan Ekrem İmamoğlu, bugün Konya'da miting düzendi ve adeta katliam projesi halinde saldırı amacına ulaşamadı.Dün olay öncesi  provakasyon üreten mesajlar atan mihraklar bugün de işbaşında.
 
Konya'dan iki Kızılay yöneticisi sosyal medya hesaplarında yaptıkları paylaşımlarda İmamoğlu'nun Konya mitingini hedef gösterdi.
 
Konya Genç Kızılay Başkan Yardımcısı Abdullah Halit Üzülmez, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yapılan taşlı saldırıyı ‘şeytan taşlamaya’ benzetti.
Konya Genç Kızılay Başkan Yardımcısı Abdullah Halit Üzülmez, gülen yüz emojisiyle birlikte “Memlekette hac dönemi erken başlamış” paylaşımı yaptı. Üzülmez, “Yarın Konya’da ‘Her şey çok güzel olacak' desene, bekliyoruz” dediği paylaşımla Erzurum olaylarının devamını Konya'da gerçekleştirme adına atılan mesajlar halkın tepkisi sonucu güvenlik güçlerine şikayet edildi. Skandal paylaşım sonrası  Üzülmez, Twitter hesabını kilitledi.
image
 
Abdullah Halit Üzülmez'in provakasyon mesajlarına aynı kurumdan Kızılay Selçuklu Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Dağlı da “Şeytan taşlamak isteyen Anıt Meydanı’na gidebilir” şeklinde haince bir paylaşımında bulundu.
 
Tepkiler üzerine hain provakatörler Abdullah Halit Üzülmez ve Ahmet Dağlı için Kızılay, resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, iki isme de Kızılay faaliyetlerinden el çektirildiğini duyuruldu.
 
Kızılay'ın bu iki isim hakkında yaptığı açıklaması şöyle:
*Konya'da daha önce Kızılay Selçuklu Şubesi'nde gönüllü olarak görev yaparken istifa ederek ayrılan bir kişi ile Kızılay Gençlik faaliyetlerinde gönüllü olarak yer alan bir başka kişinin sosyal medyadan yaptığı ve basına yansıyan paylaşımların içeriği hiçbir şekilde kabul edilemez.
 
* Kızılay ilkelerine aykırı bu beyanlar nedeniyle haklarında inceleme başlatılmış olup, her iki kişiye de Kızılay faaliyetlerinden el çektirilmiştir.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR