Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BELEDİYE BAŞKANI FUHUŞ OTELİ İŞLETİYORMUŞ
BELEDİYE BAŞKANI FUHUŞ OTELİ İŞLETİYORMUŞ
Elazığ’da bazı güzellik merkezleri ile otel ve pansiyonlarda kadınların para karşılığı erkeklerle cinsel ilişkiye girdikleri ihbarı üzerine harekete geçen Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Ahlak Büro Amirliğine bağlı ekipler “Cemre Operasyonu” adı altında eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi.Belediye Başkanı Mehmet Enis Doğan, 'fuhuş' suçlamasıyla tutuklandı.
5 Mart 2024, 15:38
 
Elazığ'da Mollakendi beldesinin AKParti’li Belediye Başkanı Mehmet Enis Doğan, 'fuhuş' suçlamasıyla tutuklandı.
 
Akparti'den ihraç edileceği öğrenildi.
Fuhuş operasyonunda tutuklanan belediye başkanı Doğan Tutuklanmanın ardından AKP Elazığ İl Başkanlığının Doğan’ı ''kesin ihraç'' talebiyle disipline sevk ettiği öğrenildi.
 
Elazığ’da bazı güzellik merkezleri ile otel ve pansiyonlarda 'Cemre Operasyonu' adı altında eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi.
 
Elazığ'da Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmada, tespit edilen 5 otel ve pansiyonda fuhşa teşvik, aracılık ve yer temin edenlere yönelik ‘Cemre’ operasyonu düzenlendi. Fuhuş operasyonu kapsamında işletme yetkililerinin de aralarında olduğu 5 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.image
 
İddialara göre operasyonda, aralarında otel sahibi olan ve otelinde 'fuhuş' yaptırdığı iddia edilen Elazığ Mollakendi Belediye Başkanı Mehmet Enis Doğan’ın da bulunduğu beş kişi gözaltına alındı. 3 günlük gözaltı süresi dolan zanlılar 1 Mart günü Elazığ Adliyesine çıkarıldı.
 
Burada ifadeleri alınan beş zanlı daha sonra tutuklanma talebiyle nöbetçi Sulh Ceza Sorgu hakimliğine sevk edildi. Sorgu hakimliğinde ifadeleri alınan beş kişi daha sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.
image
 
Çevresinde muhafazekar olarak bilinen ve yaşam tarzını bu yönde çevresine yansıtan Belediye Başkanı Mehmet Enis Doğan’ın da Elazığ kent merkezinde daha önce yurt olarak kullanılan ve sonradan otele dönüştürülen mekânda 'fuhuş' yaptırdığı için, “Bir kimseyi fuhuşa teşvik etmek, aracılık etmek veya yer temin etmek” suçundan tutuklandığı öğrenildi.Doğan'a ait otelin mühürlendiği belirtildi.image
 
OTEL VE GÜZELLİK MERKEZİ MÜHÜRLENECEK
Gözaltına alınan diğer dört zanlının da güzellik merkezi adı altında 'fuhuş' yapıldığı belirtilen merkezde yakalandıkları bildirildi.
 
Otel ve güzellik merkezinde para karşılığında 'fuhuş' yaptıkları belirtilen 128 kişiye de idari para cezası uygulanırken, gerek belediye başkanına ait otel, gerekse güzellik merkezlerinin de mühürleneceği söylendi.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR