Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MANAVGAT DEVLET HASTANESİNDE ŞİKAYET
MANAVGAT DEVLET HASTANESİNDE ŞİKAYET
Manavgat Devlet Hastanesi'nde ozon tedavisi gören Makbule Şepik, tedavi için istenen marka ve model enjektör, enjektör iğnesi ve bakteri filtresini yönlendirildiği firmadan bin liraya almak yerine, aynı ürünü başka bir firmadan 150 liraya aldığı için tedavisinin yapılmadığını söyledi .
13 Ekim 2023, 09:22

 

Bin lira denilen tıbbi ürünü başka bir firmadan 150 liraya aldığı için tedavisinin yapılmadı.

Manavgat Devlet Hastanesi’nde ozon tedavisi gören Makbule Şepik'in, tedavi için istenen marka ve model enjektör, enjektör iğnesi ve bakteri filtresini yönlendirildiği firmadan bin liraya almak yerine, aynı ürünü başka bir firmadan 150 liraya aldığı için tedavisinin yapılmamasıyla ilgili soruşturma başlatıldı.image

Doktor tarafından yönlendirildiği medikal firmasında enjektöre bin lira istendi.

Romatizmanın en ağır hali ve eklem iltihaplanması tedavisi için Manavgat  Devlet Hastanesi'ne giden Makbule Şepik’e doktoru ozon tedavisi için gereken bir enjektör, iğne ucu ile bakteri filtresi almasını söyleyerek 10 Ekim Salı günü için randevu verdi.

Makbule Şepik piyasada yaptığı araştırdığımda istenen marka, model ürünleri 150 liraya bulup satın aldı.
Randevu günü hastaneye giden Makbule Şepik “Bin liraya satılan ürünlerin üzerinde QR kodu olduğunu, benim aldığım üründe ise bu kod olmadığı için kullanamayacaklarını, o firmadan almamam halinde tedavi işlemin yapılmayacağını söylediler” dedi.

Manavgat Devlet Hastanesi'nde ozon tedavisi gören Makbule Şepik, tedavi için istenen marka ve model enjektör, enjektör iğnesi ve bakteri filtresini yönlendirildiği firmadan bin liraya almak yerine, aynı ürünü başka bir firmadan 150 liraya aldığı için tedavisinin yapılmadığını söyledi .image

Getirdiğim malzemelerin diğerleriyle aynı marka ve model olduğunu, bin liralık enjektör, enjektör iğnesi ve bakteri filtresinden alamayacağımı söyledim.

Doktorum ozon işlemini özel bir firmanın yaptığını, bu durumda bana işlemin uygulanmayacağını, tedavinin bundan sonra hap ile devam edeceğini söyledi. Benim ile birlikte o saatte en az 20 hasta daha vardı ve hepsi istenen firmadan bin lira ödeyerek ürünü almışlardı. Akşama kadar kaç kişinin daha geleceğini ve o firmadan istenenleri aldığını bilemiyorum” ifadelerini kullandı.

Doktoru şikayet için gittiği başhekim ise özel bir firma ile anlaşmalı yapılan tedaviden haberi olmadığını ifade etti.

Şikayet için hastane başhekimine gittiğini söyleyen Makbule Şepik, “Olanları anlattım. Başhekim tedavi için kullanılan böyle bir cihazdan ve özel bir firmanın hastanede böyle bir uygulama yaptığından haberinin olmadığını söyledi. Şok oldum. Ardından ‘kurcalamaya gerek yok, siz tedavinize bakın. Haplarınızı kullanın. Bu şekilde de iyileşirsiniz’ dedi. Madem tedavim hapla oluyordu o zaman bana doktor bu malzemeleri neden istedi?” diyerek aynı ürünü gidip istenen firmadan bin liraya almak zorunda kaldığını söyledi.

 

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR