Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
''EFES KIZLARI '' TAKVİYE YAPTI
''EFES KIZLARI '' TAKVİYE  YAPTI
NBA maçlarından tüm dünyaya yayılan neredeyse takımları ile özdeşleşen amigo kızlar kavramı tüm Avrupada'da etkisini gösteriyor.Artık maçların olmassa olamazları arasında olan takım danscıları Türkiye'de Anadolu Efes'in 10 yıllık bir emeği ile Avrupanın en iyi takım danscıları arasına girdi.
11 Haziran 2012, 13:34

 

NBA maçlarından tüm dünyaya yayılan neredeyse takımları ile özdeşleşen amigo kızlar kavramı tüm Avrupada'da etkisini gösteriyor.Artık maçların olmassa olamazları arasında olan takım danscıları Türkiye'de Anadolu Efes'in 10 yıllık bir emeği ile Avrupanın en iyi takım danscıları arasına girdi.

İşte bu ünlü Dans takımı “Efes Kızları”nın ‘Yeni Sezon Seçmeleri’nin finali hafta sonu  Bakırköy Capacity Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşti ve Türkiyenin her yerinden yoğun başvurular arasından secilen danscılar  tüm yeteneklerini ortaya koydular.

Finale kalan 26 genç kız, aralarında Mariah Carey, Kylie Minogue, Cheryl Cole gibi isimlerle çalışmış ünlü koreograf Ukweli Roach ile ünlü dansçı ve koreografların olduğu jüri karşısında performans sergileyerek 14 kişilik ‘Efes Kızları’ndan biri olmak için tüm dans yeteneklerini ortaya koydular.. Capa cityAVM ziyaretçilerine açık olarak gerçekleşen final etkinliğinde müzik ve dans dolu sürprizler de izleyenlerle buluştu.

Şovlarıyla basketbol seyircisini büyüleyen ve bir ekol haline gelen “Efes Kızları” seçmeleri final töreninde aralarında Mariah Carey, Kylie Minogue, Cheryl Cole gibi isimlerle çalışmış Ukweli Roach ve Can Bonomo’nun Eurovision şarkısının koreografisini yapan Candaş Baş’ın da bulunduğu jüri üyeleri birbirinden etkileyici şovlar ve performanslar arasında seçim yapmakta oldukça zorlandı.

İnternetten Facebook üzerinden ve workshoplar aracılığıyla yapılan başvurular sonucu ön elemeden geçen 12 genç kız ve mevcut Efes Kızları yeni sezonda takımı destekleyecek 14 kişilik “Efes Kızları”ndan biri olmak için mücadele etti.

 Final renkli görüntülere sahne oldu özellikle Efes Kızı olmak için ilk kez elemeye katılanlar çok heyecanlıydı,mevcut danscılar tam kadro yine bu elemeyi kazanarak Anadolu Efes danscılarının neden Avrupa'da isim yaptığını anlatır gibiydi.

''Efes Kızları''Dilek Akar, Ezgi Kıran, Sevda Kızılırmak, Fatoş Albayrak,  Fatma Şen, Nihal Öztürk, Berna Aksar, Tuğba İldiz, Pelin Sezişli, Tatyana Nahodkina ve Tuğçe Güder geçen yıl olduğu gibi ''EFES KIZI'' olmaya devam edecek performansları gösterirken .Lara Günaydın,Ramina Seyimanbejova,Büşra Egen bu elemeyi kazanan 3 yeni ''Efes Kızı'' oldular.

Tuğba İldiz'in ''Fun'' hayranları Capacity'deydi

image

Sosyal medyada büyük bir hayran kitlesi oluşan ve 25 bin hayranı'' FUN' ı olan Efes Kızlarının en popülerlerinden Tuğba İldiz'i hayranları yanlız bırakmayarak elemelerde destek vermek için Capacity AVM ye akın ettiler.Hayranlarına  kendisini yanlız bırakmadıkları için teşekkür eden Tuğba İldiz maçlara gelin sezona bomba gibi gireceğiz diye hayranlarına seslendi .

Kıdemli danscı Fatoş  Albayrak yine'' Efes Kızı''

image

3 yıldır kadroda olan Efes kızlarının en eskilerinden ve popülerlerinden olan'' Efes Kızı'' Fatoş Albayrak düzgün fiziği ve güzelliği ile sezonda  yine en dikkat çeken  danscılardan olacak. Tecrübeli danscı  sevincini şu sözlerle paylaştı.

Efes Kızı olmaktan çok mutluyum ,  yeni bir sezon için eleme yapıldı, bende yeni sezonda yeniden kadrodayım.Bu yapılan elemelerin çok faydalı olduğuna inanıyorum danscı hep formda olmalı  ve hiç birimizin yerinin garanti olmadığının kanıtı oldu. İyi olan ''Efes Kızı'' olur görüldüğü gibi biz Efes kızları eksiksiz olarak bu elemeyi kazandık,demekki bu grup boşuna bu kadar hayran kitlesine sahip değil.3 yeni arkadaşımız katıldı aramıza onlarla daha güç kazanarak yeni sezonda çok güzel bir ahenk içinde dans edeceğiz.Bizi izleyin dedi.

Elemeyi kazanan 3 yeni danscı sevinç içinde

image

Lara Günaydın : İnanılmaz sevinçliyim Efes kızı olmayı çok istiyordun bunu başardım Ankara'da yaşıyorum üniversite sonuçlarını bekliyorum  eğer İstanbul dışında bir okul kazanırsan okulumu bu yıl dondurma kararındayım diyerek Efes Kızı olmanın kendince ne kadar önemli olduğunu anlarttı.

Ramina Seyimanbejova : İnanılmaz mutluyum ben 2 yıl öncede bu elemeye katılmış kazanmıştım ve okulum un İzmir'de olmasından dolayı bu hayalim o zaman gerçekleşmemişti artık okulum bitti ilk İşim İstanbula taşınıp arkadaşlarım ile daha iyi kaynaşıp korograf çalışmalarına başlamak olacak.

Büşra Egen :Bu kadar iyi danscıların arasına seçilmem harika bir olay bende Efes Kızı oldum çok çalışıp arkadaşlarımla olan adaptasyonumu  bir an evvel mükemmel yapmaya çalışacağım .

Kazanamadım ama seneye daha iyi hazırlanacağım

Yarışma için İzmir’den gelen Eylül Özaksoy Efes Kızı olmak için çok çalışmak gerektiğini anladım  bu yarışmaya son anda katılma şansım oldu hazırlanamadım ama bu kadar kaliteli jüri ve ve danscılarla bir arada olmaktan mutlu oldum seneye eksiklerimi gidererek çok daha gazırbir şekilde bu yarışmaya geleceğim dedi.

image

Sezon başlıyor Anadolu Efes taraftarı coşacak

Anadolu Efes Basketbol Takımı maçlarının devre aralarında ve molalarda takımı desteklemek, maçlara renk katmak ve seyirciyi coşturmak amacıyla kurulan  “Efes Kızları” yeni sezon  kadrosu hem Türkiyede hem Avrupa Liginde Anadolu Efes destekcilerini coşturacaklar.

image

“Efes Kızları” yeni sezon seçmelerinde katılımcılar ilk olarak Facebook’ta bulunan www.facebook.com/EfesKizlari adresine 30 saniyelik freestyle dans videolarını yüklediler. Başvurular Facebook üzerinden ve düzenlenen workshoplar aracılığıyla  gerçekleştirildi. Facebook’ta sayfa ziyaretçilerinden en yüksek oyu alan 1 videonun sahibi genç kız halkın birincisi olarak finale kalmaya hak kazandı. Diğer 11 finalisti ise jüri belirledi. Finale kalan 12 aday ve mevcut 14 Efes Kızı ise 8-9 Haziran’da katıldıkları kampın ardından Bakırköy Capacity AVM’de gerçekleşen büyük finalde ‘Efes Kızları’ndan biri olmak için hünerlerini sergiledi.

 Seçkin jüri zorlandı

Emre Topsakaloğlu  '' Efes Türkiye Sponsorluk, Dijital ve Sosyal   Pazarlama Müdürü'', Ukweli Roach ''  Koreograf'',  Candaş Baş '' Koreograf'',  Müjgan Nadanoğlu  '' Efes Kızları Koordinatörü''  Tuncer Merez ''  Efes Kızları koreografı''  Irving Resurreccion '' Koreograf'' Ekin Bernay ‘’Dansçı’’ bu özel elemenin jüri üyeliğini yaptılar ve jüriye Anadolu Efes tarafından isimlerine göre özel yapılmış formalar hediye edildi.

Jüri üyelerinin tam üstünde yer alan  gösteri fişekleri finalde ateşlenince, teknik ekip hatası yüzünden neredeyse bir yangına dönüşecekti .Tutuşan kablolar tehlike büyümeden söndürüldü.

EFES KIZLARI SEÇMELERİ YAPILDI ORGANİZASYONDAN KARELER

http://www.seffafgazete.com/foto-galeri/efes-kizlari--guc-yeniledi

Şeffaf Gazete.com

 

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

Engin Ertem Engin Ertem
 ARAZİ YATIRIMI İÇİN DOĞRU VE YANLIŞLAR
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 KONUT ALMAK ŞİMDİ DAHA ZOR OLDU
KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR