Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
NAPOLİ GÖZÜNÜ NELSON'A DİKTİ
NAPOLİ GÖZÜNÜ NELSON'A DİKTİ
2022 yazında Fenerbahçe'den Kim Min-jae’yi alıp bir sezon sonra Bayern Münih’e satan İtalyan devi Napoli bu defa da Galatasaray'ın Danimarkalı yıldızı Nelson için Türkiye'ye odaklandı. Galatasaray’ın savunma oyuncusu Nelson için talip olması beklenen ilk takımın Napoli olduğu öğrenildi..
28 Mart 2024, 13:48
 
Süper Lig’de kıran kırana bir şampiyonluk mücadelesinde olan Galatasaray, yeni sezon planlamalarının ilk adımlarını atmaya başladı. Yaz aylarında Mertens’in yerine bir on numara transferini mutlaka bekleyen Galatasaray taraftarı, geçtiğimiz yaz alınan yabancı oyuncuların gönderilmesini ve daha faydalı isimlerin gelmesini de arzuluyor. Öte yandan devre arasındaki Sacha Boey’in ayrılığına benzer transferlerin gerçekleşmesi de epey olası görülüyor. Takımdaki birçok yıldızın kendisini Galatasaray’da ispatlaması, 2024 yazında sarı kırmızılıların kasasının dolma ihtimalini yüksekte tutuyor.
 
GALATASARAY'A NAPOLİ'DEN GÖRÜCÜ GELECEK
Galatasaray’ın geçtiğimiz sezondan bu yana istikrarlı bir biçimde devam eden savunma performansı, Eylül ayında transfer edilen Davinson Sanchez’le birlikte daha da yüksek bir seviyeye çıktı. Sarı kırmızılı ekibin savunma konusundaki başarısı, Sacha Boey’in Bayern Münih’e 30 milyon euro karşılığında transfer edilmesiyle bir kez daha tescillendi. Sezon sonunda ise Galatasaray’ın stoperlerinin Avrupa’nın dev ekiplerinden teklifler almasına kesin gözüyle bakılıyor. Abdülkerim Bardakcı ve Davinson Sanchez’in birçok önemli takım tarafından izlendiği bilinirken, yakın dönemde istikrarsız bir süreç geçiren Nelsson’un da scout ekipleri tarafından takip edildiği iddia ediliyor.
 
NELSON GÖZALTINDA
Galatasaray’ın savunma oyuncularına talip olması beklenen ilk takımın Napoli olduğu öngörülüyor. 2022 yazında Fenerbahçe’den aldıkları Kim Min-jae’yi Bayern Münih’e satan İtalyan devi, Koreli yıldızın yerini tam anlamıyla dolduramadı. Bu bölgede savunmaya liderlik edebilecek hiçbir oyuncusu bulunmayan Napoli, Kim’i transfer ettiği Türkiye piyasasını yeniden incelemeye başladı. Tottenham’da olduğu dönemde de izledikleri Davinson Sanchez’i listenin ilk sırasına koyan Napoli yönetimi, başarılı savunmacının sakat olduğu dönemde formayı kapan Nelsson’u da izlemeye başladı.image
 
MAAŞ DÜŞÜKLÜĞÜ NAPOLİNİN İŞTAHINI KABARTIYOR
Davinson’un sakatlığı sonrasında Kolombiyalı yıldızla birlikte oynamaya başlayan Victor Nelsson, şu an itibarıyla sakatlık sebebiyle düşüşte görünen Abdülkerim’in önünde konumlandırılıyor. Galatasaray’a geldiği ilk günlerden bu yana Avrupa’nın birçok ekibi tarafından dikkatle incelenen Danimarkalı savunmacı, Napoli için de önemli bir hamle olarak görülmeye başlandı. Davinson Sanchez’in aldığı maaşın yarısından daha az bir paraya oynayan tecrübeli oyuncu, Napoli’nin yüksek maaş ödemek istememesi sayesinde yüklü bir teklifle karşılaşabilir.
 
GALATASARAY 20 MİLYON EURO İLE İKNA OLABİLİR
Yakın dönemde Napoli’yle ilgili gelen soruları da yanıtlayan Victor Nelsson, transfer söylentileriyle ilgilenmediğini ve şu an yalnızca Galatasaray’ın başarısına odaklandığını belirtti. Geleceğin neler getireceğini bilemediğini aktaran 25 yaşındaki stoper, sarı kırmızılılarda şampiyonluk yarışı vermekten mutlu olduğunu da ifade etti. Galatasaray yönetiminin Nelsson için en az 20 milyon euro civarında bir teklif beklediği iddia ediliyor. Pazarlık kapısını 25 milyondan açmayı düşünen yönetim, 20 milyon euronun ödenmesi halinde yıldız ismin satışını tamamlayabilir.
 
Nordsjaelland’da futbola başlayan Victor Nelsson, 2019’da Danimarka’nın önemli kulübü Kopenhag’a geçti. Başkent ekibindeki iki sezonunda yıldızını parlatan deneyimli isim, 2021 yazında 7 milyon euroya Galatasaray’a imza attı. 4 sezonda toplamda 118 maça çıkan Nelsson, 4 gol 1 asist kaydetti.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR