Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TEDBİRLER SIKILAŞIYOR
TEDBİRLER SIKILAŞIYOR
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni koronavirüs tedbirleri alınıp alınmayacağı konusunda, "Sağlık Bakanlığımızın attığı adımlarla tedbir almaya mecburuz ve alacağız.
27 Kasım 2020, 20:35
 
Gündemine korona virüsü alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bilim kurulunun her türlü hazırlığı yürüttüğünü söyledi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında birçok çalışma yaptıklarını söyleyen Erdoğan vatandaşlara maske takmamaları ve tedbirlere yeterince dikkat etmemeleri konusunda sitemde bulundu. Uyarılara rağmen kurallara uymayan vatandaşların dikkatsizliği sonucunda özellikle büyükşehirlerde vaka sayılarında büyük artışın kaçınılmaz olduğunu söyledi.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni tedbirler ile alakalı olarak, "bilim kurulunun her türlü hazırlığı, çalışmayı yürütüğünü" ifade ederek şunları söyledi,
 
"Tabii burada vatandaşlarımızın hassasiyeti çok önemli. Defaatle bir çok tedbir açıklamamıza rağmen, vatandaşlarımızın hala kapalı mekanlarda bu işlere hiç dikkat etmediğini, kapalı mekanlarda bakıyorsunuz sigara içmeye varıncaya kadar bunları yaptıklarını görüyoruz. Maske takmadıklarını görüyoruz. "Tamam" diye ifade ettiğimiz özellikle maske, mesafe, hijyen bunlar bizim için çok çok önemli. 
 
AŞI ÇALIŞMALARI
 
Çalışmaları yürüten kurumların bize verdiği raporlar üzerinden hareket ediyoruz. Bize en erken Nisan olabileceğini söylüyorlar. Aşı ithali konusunda Rusya, Çin ile yaptığımız görüşmeler var. Bunlar devam ediyor. Peyder pey de gönderilen bazı aşılarla, gönüllüler üzerinde kullanmaya başladık. Bir an önce neticelerini görmek için de çalışmalar devam ediyor.

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR