Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BEKİR BOYDAK İSTANBUL'DA YAKALANDI
BEKİR BOYDAK İSTANBUL'DA YAKALANDI
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şubesi ekiplerince yapılan çalışmada, "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve FETÖ'nün finans kaynağı olduğu iddia edilen Boydak Holding'in eski yönetim kurulu üyesi Bekir Boydak Çekmeköy'de yakalandı.
19 Mart 2024, 08:20
 
FETÖ üyeliğinden aranan Bekir Boydak İstanbul'da yakalandı
FETÖ/PDY silahlı terör örgütü üyeliğinden hakkında 7 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari durumdaki Bekir Boydak, Çekmeköy'de saklandığı villada yakalandı
 
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince FETÖ/PDY silahlı terör örgütü üyeleriyle ilgili yapılan çalışmalarda, kayyum atanan Boydak Şirketler grubunun yönetim kurulu üyesi firari durumdaki Bekir Boydak’ın Çekmeköy’de bir villada saklandığını belirlendi.
      image
 
Polis ekipleri, hakkında Kayseri Ağır Ceza Mahkemesi'nce 7 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Boydak’ın kaldığı adresi bir süre izlemeye aldı.
Boydak’ın villada kaldığını kesinleştiren ekipler bu sabah saat 06.00'da operasyon düzenledi. Operasyonda Boydak gözaltına alındı. Villada ise çok sayıda ziynet eşyası ile yüklü miktarda para ele geçirildi.
 
2017'DE TAHLİYE OLMUŞTU
Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi, güvenlik sebepleri ve sanık sayısının fazlalığı nedeniyle 250 kişilik konferans salonunda yapılan duruşmada, 68 sanıklı davada 17'si tutuklu, 1'i kaçak olmak üzere ilk gün 13 tanık dinledi. Duruşmada, Mustafa Ahi, Mehmet Fındık ve diğer tutuklu sanıklar salonda yer alırken, bazıları cezaevinden video konferans yoluyla katıldı. Eşref Coşar'ın kaçak olduğu belirtildi. 10 tutuksuz sanık da duruşmada hazır bulundu. Üçüncü gün, savcı, kaçak sanıklar için yakalama kararı beklenmesini, eksikliklerin tamamlanmasını ve tutukluların tutukluluğunun devamını istedi.
 
PENSİLVANYA'YA GİTTİĞİMİ HATIRLAMIYORUM
Bekir Boydak, 2018'deki duruşmada silahlı terör örgütü üyesi olduğu suçlamasını kabul etmemişti.
Sosyal medyadaki paylaşımların aradan uzun zaman geçtiği için kendisine ait olup olmadığını hatırlamadığını savunan Boydak, örgütün Kayseri il imamı firari Sıtkı Baş ve diğer örgüt yöneticilerinin talimatıyla faaliyette bulunmadığını, Baş'ı tanımadığını öne sürmüştü.

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR