Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
CANİ ONUR GENCER KİMİN ADAMI ?
CANİ ONUR GENCER KİMİN ADAMI ?
Onur Gencer'in Sağlık Bakanlığı personeli iken şuan açıklanmayan bir organizasyonla Suriye Mümbiç'e savaşmaya götürüldüğü, caninin sosyal medya paylaşımlarında ortaya çıktı.
18 Haziran 2021, 09:39
 
 
Halkların Demokratik Partisi'nin İzmir İl Başkanlığı'na düzenlenen hain saldırıda 27 yaşında olan ve ağır silahlarla Suriye'de çatışmalara gitmiş Onur Gencer adlı karanlık bir isim ülke gündemine oturdu.
 
HDP İzmir il başkanlığında  6 kurşun ile katledilen çalışan  Deniz Poyraz isimli kadının öldürülmesinin ardından 24 saat geçmeden katil Onur Gencer'in adliyeye sevkedilmesi bu ne acele dedirtti..
 
image
 
KİM BU CANİ ? ARKASINDA KİMLER VAR ?
 
İstanbul Milletvekili Hüda Kaya yaptığı açıklamada "Bunu yine bir sarhoş, deli olarak yansıtacaklardı ki bu kişinin SADAT tarafından Suriye'de silahlı eğitimden geçirilmiş biri olduğunu öğrendik" demiş ve Türkiye'de varlığı daimi tartışılan ve birçok yönü ile karanlıkta kalan bir şirket olan SADAT'a dikkat çekmişti.
 
İzmir'de HDP İl Başkanlığına saldıran ve Deniz Poyraz'ı öldüren Onur Gencer, olayın üzerinden 24 saat geçmeden arkasında hangi güçler var yada yok detaylı çalışma yapılmadan adliyeye sevk edildi.Basın açıklaması yapmak isteyen öğrencileri 3 gün ek gözaltı süresiyle gözaltında tutan devlet, bu gözü kararmış caniyi neden apar topar mahkemeye sevketti,dedirtiyor.
 
Onur Gencer'in Sağlık Bakanlığı personeli iken şuan açıklanmayan bir organizasyonla Suriye Mümbiç'e savaşmaya götürüldüğü, caninin sosyal medya paylaşımlarında ortaya çıktı.
 
Katil Onur Gencer'in Suriye'den paylaştığı resim Minbic'ın kuzeyi, Sacur nehrine yakın Türk askeri üssü bölgesi olduğu iddia edildi.
 
Onur Gencer devlet tarafından görevli değilse orada ne işi var? 
 
image            image
 
Şubat 2020'de Suriye'deymiş, sonra Antep'te "Görev dönüşü" fotoğraf çektirmiş.
 
Askerlik görevini dahi yapmayan kana susamış bu caninin görevi neymiş?
 
Kimler onu savaşacak kadar yetiştirmiş ?
 
Suriye'ye hangi yolla kimler tarafından götürülmüş ?
 
Bir twit atan muhalif sese terörist diyen İçişleri, bu caniyi  takip etmemiş mi?
 
Sosyal medyasında kan kusan şahısa neden müdahale edilmedi ?
 
image
 
HDP'li Kaya'nın iddialarının ardından SADAT'tan açıklama geldi.
 
SADAT'ın açıklaması şöyle:
 
"SADAT Savunmanın Katillerle İlişkisi Olamaz
 
İzmir HDP İl Binasına gözü dönmüş kiralık bir katil terörist tarafından yapılan saldırıyı şiddetle kınar
 
saldırı sonucu vefat eden (çaycı olduğu bilgisi paylaşılan) Deniz Poyraz’a Allah’tan rahmet kederli ailesine baş sağlığı dileriz.
 
HDP İstanbul milletvekili Hüda Kaya'nın böyle üzücü bir olay üzerinden provokasyona başvurarak katili şirketimizle ilişkilendirmeye kalkmasını da şiddette kınarız.
 
imageimageimage
 
HDP'li Kaya: Saldırganın SADAT tarafından Suriye'de silahlı eğitimden geçirilmiş biri olduğunu öğrendik,SADAT Savunma’ya 10 yılı bulan bir süredir Suriye’de eğitim verdiği iftirası atılmakta ancak 10 yıldır tek bir ispat, tek bir belge sunulmamaktadır.
İddia sahipleri, iddialarında samimi iseler ispatını geçen 10 yıllık süre boyunca savcılıklara niçin teslim etmekten kaçındıklarının cevabını vermekle yükümlüdür
 
SADAT Savunma paralı / gönüllü / silahlı / silahsız hiçbir şahsa Suriye’de veya başka bir yerde eğitim vermemiştir.
 
Verdiğini iddia eden; delilini, belgesini ortaya koymuyorsa, tek bir açıklaması vardır. Yalan konuşarak, provokasyon yapıp siyasi rant devşirmekten ileri gitmiyordur.
 
Bir Siyasi Partimizin Yüce Meclisimizdeki temsilcisinin, benzeri hain bir saldırının müsebbibi ile bir kişi veya kurumu ilişkilendirirken çok daha dikkatli olması gerektiğine inanıyoruz.
Terörü, teröristleri ve onları kullanan kuklacıları lanetleriz.
 
Kamuoyunu saygıyla bilgilendiririz."
 
“MEHDİ GELECEK” DEYİP SONRA GÖREVİ BIRAKMIŞTI
 
SADAT, 1996 yılında irticai faaliyetlerden dolayı TSK'dan emekli edilen Tuğgeneral Adnan Tanrıverdi tarafından kuruldu.
 
Adnan Tanrıverdi, AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanı olarak görev yaptı.
 
Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Adaleti Savunanlar Stratejik Araştırmalar Merkezi Derneği’nin (ASSAM) kongresinde yaptığı konuşmada, “Mehdi gelecek, ortamı buna göre hazırlamalıyız” sözleriyle tepki çekti. “Mehdi” açıklaması sonrası Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Güvenlik ve Dış Politika Kurul Üyesi Adnan Tanrıverdi, görevlerinden istifa etti.
 
Şeffaf Gazete

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR